Als u de instellingen in Systeemvoorkeuren niet kunt ontgrendelen

Probeer deze oplossingen als Systeemvoorkeuren geen geldig beheerderwachtwoord accepteert wanneer u op het hangslot klikt om wijzigingen door te voeren.

U wordt op de Mac gevraagd om de gebruikersnaam en het wachtwoord van een beheerdersaccount in te voeren als moet worden geverifieerd of u bevoegd bent om wijzigingen aan te brengen. U moet bijvoorbeeld inloggen als beheerder als u op het hangslot klikt in Systeemvoorkeuren, bepaalde commando's invoert in Terminal of een firmwarewachtwoord instelt.

Systeemvoorkeuren accepteert wachtwoorden mogelijk niet in deze omstandigheden: