Hulp bij TTY-gesprekken op Voice over LTE-apparaten met iOS 8 en Verizon

Wanneer u een TTY-gesprek voert op een iPhone 6 of iPhone 6 Plus met iOS 8 en Voice over LTE (VoLTE), kunt u mogelijk geen TTY-berichten sturen of ontvangen als een persoon van het gesprek een telefoon zonder VoLTE gebruikt.

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Als een van deze telefoons Voice over LTE niet gebruikt, worden TTY-berichten mogelijk in één richting verstuurd. Als beide telefoons VoLTE gebruiken, kunnen deze zoals gewoonlijk TTY-berichten sturen en ontvangen.

Tik op Instellingen > Mobiel netwerk > Schakel LTE in en selecteer Alleen data om dit probleem te verhelpen. Bel vervolgens opnieuw naar de persoon.