iCloud en GarageBand gebruiken met iOS 8 of OS X Yosemite

Na het bijwerken naar iOS 8 of OS X Yosemite kunt u mogelijk pas iCloud-nummers op apparaten maken of openen als de apparaten zijn bijgewerkt naar het nieuwste besturingssysteem en iCloud Drive is ingeschakeld.

Met iCloud houdt u de nummers van GarageBand voor iOS up-to-date op alle iOS-apparaten, en de nummers van GarageBand voor Mac up-to-date op alle Macs. U kunt ook een nummer beginnen maken op een iPhone, iPad of iPod touch en het vervolgens importeren op een Mac via iCloud.

Als u geen GarageBand-nummers in iCloud ziet

Na het bijwerken naar iOS 8 of OS X Yosemite verschijnen nieuwe GarageBand-nummers die u hebt gedeeld met iCloud mogelijk niet op alle iOS-apparaten of Macs. Volg deze stappen om iCloud met GarageBand te gebruiken.

Op een iPhone, iPad of iPod touch

1. Werk het apparaat bij naar iOS 8.
  2. Werk bij naar GarageBand versie 2.0.3 of hoger op de iPhone, iPad of iPod touch.
  3. Voer de upgrade naar iCloud Drive uit.

Op een Mac

1. Werk de Mac bij naar OS X Yosemite.
  2. Werk bij naar GarageBand versie 10.0.3 of hoger op de Mac.
  3. Voer de upgrade naar iCloud Drive uit.

iCloud en GarageBand gebruiken met iOS 8 en OS X Mavericks

U kunt nummers van GarageBand voor iOS die zijn gemaakt op een apparaat met iOS 8, importeren naar een Mac met OS X Mavericks. Als u de upgrade naar iCloud Drive op het apparaat met iOS 8 hebt uitgevoerd, moet u de Mac bijwerken naar OS X Yosemite om nummers van GarageBand voor iOS te importeren.

iCloud en GarageBand gebruiken met een iPhone 4

U kunt iCloud met GarageBand gebruiken op een iPhone 4 als u de upgrade naar iCloud Drive niet hebt uitgevoerd op de andere apparaten. Als u de upgrade naar iCloud Drive al hebt uitgevoerd, kan de iPhone 4 geen in iCloud bewaarde nummers van GarageBand voor iOS uploaden of weergeven.

Als u de upgrade naar iCloud Drive wilt uitvoeren voor gebruik op apparaten met iOS 8 of OS X Yosemite, volgt u deze stappen om vóór de upgrade naar iCloud Drive een kopie van in iCloud bewaarde GarageBand voor iOS-nummers te downloaden naar de iPhone 4:

1. Open GarageBand.
  2. Sluit eventuele geopend projecten en ga terug naar de browser Mijn nummers.
  3. Tik op een nummer met een downloadsymbool   om een lokale kopie op de iPhone 4 te bewaren.

Meer informatie

U vindt meer informatie over iCloud Drive, iOS 8 en OS X Yosemite via deze bronnen: