OS X Server: Extern inloggen en Schermdeling zijn na een update uitgeschakeld

Nadat u de server naar OS X versie 10.9.5 hebt bijgewerkt, kunt u mogelijk geen verbinding maken met de server via schermdeling of extern inloggen via SSH.

In sommige gevallen worden Extern inloggen en Schermdeling na een update mogelijk uitgeschakeld. Als u dit probleem wilt oplossen, gebruikt u OS X Server om deze functies opnieuw in te schakelen. Als deze opties al zijn ingeschakeld, schakelt u deze uit en opnieuw in.