Welke soorten materiaal kan ik delen met mijn gezin?

U kunt materiaal delen dat u bij Apple hebt gekocht, zoals muziek, films, tv-programma's, apps en boeken.  U kunt ook uw Apple-abonnementen delen, inclusief Apple One.

Wat u kunt delen

• Muziek, films en tv-programma's uit de iTunes Store of Apple TV-app.
  • Boeken uit de Book Store in Apple Books.
  • Apps die u kunt kopen of downloaden in de App Store.
  • Abonnementen en aankopen vanuit de app van deelnemende apps.
  • Abonnementen van Apple, waaronder:
    • Apple One-gezinsabonnement of Apple One Premier-abonnement
    • Apple Music-gezinsabonnement
    • Apple Arcade
    • Apple Fitness+
    • Apple News+
    • Apple TV+
    • Apple TV-kanalen
    • iCloud-opslagabonnementen van 200 GB of meer

Wat u niet kunt delen

• Individuele abonnementen op Apple Music, Apple One en enkele andere abonnementen van derden.
  • Studentenabonnementen, zoals een studentenabonnement op Apple Music.
  • Verbruikbare aankopen vanuit de app, zoals munten of edelstenen.
  • Items die niet langer beschikbaar zijn in de App Store, iTunes Store, Book Store of Apple TV-app.
  • Items die door uzelf of een ander gezinslid zijn verborgen. Lees hier meer over verborgen aankopen.
  • Sommige apps uit de App Store. Kijk of een app kan worden gedeeld.
  • Materiaal dat is toegewezen door de school van een kind via Apple School Manager.

Meer informatie

• Als u ervoor wilt zorgen dat kinderen toestemming nodig hebben voordat ze nieuw materiaal kunnen downloaden of kopen, configureert u 'Vraag om te kopen'. U kunt 'Vraag om te kopen' echter niet gebruiken om te voorkomen dat kinderen materiaal downloaden dat al is gekocht door een gezinslid.
  • Bepaald materiaal en sommige apps en abonnementen zijn niet in alle landen en regio's beschikbaar. Kijk hier wat er in uw land of regio beschikbaar is.