Krediet voor het Volume Purchase Program (VPP) veilig verkrijgen bij Apple

Nadat uw organisatie VPP-krediet heeft gekocht bij Apple, kan de inkoper van het materiaal de beveiligde postbus 'Inkomend' gebruiken om de bestelgeschiedenis te raadplegen en inwisselcodes te downloaden.

VPP-krediet aanschaffen

Als klant van Apple School Manager, Apple Business Manager of het Volume Purchase Program, kan uw organisatie VPP-krediet kopen bij Apple of een erkende Apple reseller. Wanneer een lid van uw organisatie VPP-krediet aanschaft, moeten de volgende gegevens worden verstrekt:

• Kredietbedrag
  • Naam van instelling of bedrijf
  • Naam en Apple ID van een geregistreerde materiaalinkoper

Wij controleren of de account van de inkoper van het materiaal geldig is. Wanneer de bestelling gereed is, sturen we een e-mail met een koppeling naar een beveiligde postbus 'Inkomend'. Uw materiaalinkoper gebruikt deze postbus 'Inkomend' om toegang te krijgen tot het VPP-krediet van uw organisatie.

De beveiligde postbus 'Inkomend' gebruiken

U kunt inloggen bij de beveiligde postbus 'Inkomend' met de Apple ID van uw materiaalinkoper. Nadat u bent ingelogd, kunt u een spreadsheet downloaden met een inwisselcode voor elke VPP-kredietbestelling. U kunt deze code inwisselen en gebruiken om materiaal te kopen via 'Apps en boeken' in Apple School Manager of Apple Business Manager, of via deVolume Purchase Program Store.

VPP-krediet opnieuw versturen

VPP-krediet kan gedurende 90 dagen worden gedownload vanuit de beveiligde postbus 'Inkomend'. Daarna kan uw organisatie het VPP-krediet opnieuw verzenden als het is ingekocht bij de aangepaste Apple Online Store van uw instelling.

1. Ga naar uw aangepaste Apple Online Store.
  2. Ga naar het Account-menu en kies 'Check Order Status' (Controleer bestelstatus).
  3. Log in met dezelfde Apple ID als die u hebt gebruikt om het VPP-krediet aan te schaffen. U kunt ook het bestelnummer invoeren.
  4. Klik op 'Resend Credit' (Verstuur krediet opnieuw).

Als u het VPP-krediet niet hebt ingekocht via uw aangepaste Apple Online Store, kan het VPP-krediet door AppleCare opnieuw worden verzonden.

1. Stuur een verzoek via het daarvoor bestemde webformulier:
  2. Kies 'Code Redemption' (Wissel codes in) in het menu.
  3. Voer in het vak de nummers van uw VPP-kredietbestellingen in.
  4. Geef in het gedeelte 'Please tell us more' (Aanvullende informatie) aan dat u het verlopen VPP-krediet nogmaals naar uw Apple ID wilt laten versturen.
  5. Vul het formulier verder in.
  6. Verstuur het formulier.