Een incident- of reparatienummer opzoeken

Wanneer u contact opneemt met Apple Support, online service aanvraagt of een product voor reparatie naar een Apple Store of erkende Apple serviceprovider brengt, krijgt u een incident- of reparatienummer.

Als u uw incident- of reparatienummer voor support, service of reparatie wilt opzoeken, logt u in bij Mijn support met dezelfde Apple ID als die u hebt gebruikt om de support, service of reparatie aan te vragen en kijkt u in het gedeelte 'Recente activiteit'.

U kunt het reparatienummer voor service en reparatie ook vinden in de bevestigingse-mail die u van Apple ontvangt.

No alt supplied for Image