Als u de iTunes Extras niet kunt bekijken

Krijg hulp wanneer u iTunes Extras niet kunt bekijken of afspelen wanneer u een film bekijkt die u in de Apple TV-app of iTunes Store hebt gekocht.

Als u wilt weten of een film iTunes Extras heeft, gaat u naar de Apple TV-app of iTunes Store en kijkt u of deze badge  wordt weergegeven op de informatiepagina van de film.

U kunt iTunes Extras bekijken in de Apple TV-app op een iPhone, iPad, iPod touch, Mac en Apple TV, of in iTunes voor Windows op een pc. iTunes Extras kunnen op een iPhone, iPad of iPod touch alleen worden weergegeven als het apparaat in de liggende stand wordt gehouden.

In bepaalde landen en regio's zijn iTunes Extras niet beschikbaar. Lees wat er in uw land of regio beschikbaar is.

Zorg dat u een goede internetverbinding hebt

Sluit het apparaat aan op een wifinetwerk en probeer het opnieuw. Als u op een iPhone of iPad gebruikmaakt van een mobiele verbinding, zorg er dan voor dat 'Mobiele data' ingeschakeld is voor de Apple TV-app in Instellingen.

Nagaan of de film voorzien is van iTunes Extras

Op een iPhone, iPad, iPod touch, Mac of Apple TV: open de Apple TV-app en ga vervolgens naar het tabblad 'Bibliotheek'. Op een pc: open iTunes voor Windows, selecteer 'Films' in het menu linksboven en selecteer de tab 'Bibliotheek'.

Selecteer een film om de informatiepagina van die film weer te geven. Als een film voorzien is van iTunes Extras, ziet u een badge van iTunes Extras.

Als u niet de HD-versie van de film hebt gekocht, of als u de film hebt gehuurd, heeft de film geen iTunes Extras.

iTunes Extras zijn niet beschikbaar in de Apple TV-app op smart-tv's of streamingapparaten.

Software bijwerken

Zorg ervoor dat uw iPhone of iPod touch is bijgewerkt naar de nieuwste versie van iOS, uw iPad is bijgewerkt naar de nieuwste versie van iPadOS, uw Mac is bijgewerkt naar de nieuwste versie van macOS en uw Apple TV is bijgewerkt naar de nieuwste versie van tvOS. Zorg ervoor dat u op uw pc de nieuwste versie van iTunes voor Windows gebruikt.

Meer hulp

Als u de iTunes Extras nog steeds niet kunt zien, kunt u een probleem met uw aankoop melden.

Als u een film vóór 10 juli 2014 hebt gekocht

Als u een film met iTunes Extras vóór 10 juli 2014 hebt gekocht, kunt u wellicht ook een versie van de oorspronkelijke iTunes Extras (indien beschikbaar) downloaden uit de iTunes Store op een Mac of pc met iTunes.

Als u iTunes Extras hebt gedownload, verschijnen ze als los item in uw bibliotheek.