Als u de iTunes Extras niet kunt bekijken

Krijg hulp wanneer u iTunes Extras niet kunt bekijken of afspelen wanneer u een film bekijkt die u in de iTunes Store hebt gekocht.

Blauwe badge van iTunes Extras

Films met iTunes Extras hebben deze badge op de productpagina van het artikel in de iTunes Store. U kunt iTunes Extras bekijken via een internetverbinding.

iTunes Extras kunnen op een iPhone, iPad of iPod touch alleen worden weergegeven als het apparaat in de liggende stand wordt gehouden.

In bepaalde landen en regio's zijn iTunes Extras niet beschikbaar. Lees wat er in uw land of regio beschikbaar is.

Zorg dat u een goede internetverbinding hebt

Sluit het apparaat aan op een wifinetwerk en probeer het opnieuw. Als u een iPhone of iPad gebruikt met een mobiele verbinding, zorg dan dat 'Mobiele data' in 'Instellingen' ingeschakeld is voor de TV-app of de Video's-app.

Controleer of de film voorzien is van iTunes Extras

Niet alle films zijn voorzien van iTunes Extras. Om te zien of een film die u hebt gekocht, voorzien is van iTunes Extras, gaat u naar uw aankopen1 op de iPhone, iPad of iPod touch, of naar de iTunes-bibliotheek op de Mac of pc en zoekt u de film daar op. Als een film voorzien is van iTunes Extras, ziet u een badge van iTunes Extras op de informatiepagina over de film in de iTunes Store, of rechts van de filmtitel in uw bibliotheek.

Als u niet de HD-versie van de film hebt gekocht, heeft de film geen iTunes Extras. Lees hoe u wisselt tussen SD en HD.

Films die u huurt, zijn ook niet voorzien van iTunes Extras.

Werk uw software bij

Zorg dat u de nieuwste versie hebt van iOS, tvOS en iTunes.

Meer hulp

Als u de iTunes Extras nog steeds niet kunt zien, kunt u een probleem met uw aankoop melden.

Als u een film vóór 10 juli 2014 hebt gekocht

Als u een film met iTunes Extras vóór 10 juli 2014 hebt gekocht, kunt u wellicht ook een versie van de oorspronkelijke iTunes Extras (indien beschikbaar) downloaden uit de iTunes Store op een Mac of pc met iTunes.

Als u iTunes Extras hebt gedownload, verschijnen ze als los item in uw bibliotheek.

Open de iTunes Store-app op uw iOS-apparaat om de aankopen hierop te zien. Tik op de iPhone of iPod touch vervolgens op 'Meer' > 'Aankopen' > 'Films'. Tik op de iPad op 'Aankopen' > 'Films'. Tik op een film en ga naar de informatiepagina.