Software-updateserver: voor clients op een gesloten netwerk is de commandoregel vereist om software-updates te vinden en te installeren

Clients in gesloten netwerkomgevingen kunnen mogelijk geen software-updates zien in de Mac App Store.

Voor de Mac App Store is een actieve internetverbinding vereist om software-updates weer te geven. Als een client zich in een gesloten netwerkomgeving bevindt, zie je mogelijk een waarschuwingsbericht wanneer je probeert te controleren op updates: 'App Store kan geen veilige verbinding met de App Store verifiëren.' Als je in deze waarschuwing op 'Ga door' klikt, wordt een deelvenster 'Updates' weergegeven zonder updates en het bericht 'Kan geen verbinding maken met de App Store'.

Updates leveren aan Macs die zijn aangesloten op een gesloten netwerk:

• Configureer een lokale software-updateserver met behulp van OS X Server.

• Verwijs je Macs naar je Software-updateserver.

• Gebruik de commandoregeltool 'Software-update' op elke Mac-client om software-updates te installeren.