Versienotities voor Numbers voor iCloud

We werken Numbers voor iCloud regelmatig bij. De updates zijn cumulatief. Wanneer u Numbers op iCloud.com opent, hebt u dus alle nieuwste functies. Hieronder vindt u alle functies die bij elke versie zijn uitgebracht.

April 2022

• U kunt in macOS, iPadOS of iOS aangemaakte draaitabellen sorteren, filteren en vernieuwen.
  • U kunt een brongegevenstabel aanmaken voor de overzichtscellen van de draaitabel.

Volledige stapsgewijze instructies en informatie over alle functies in Numbers voor iCloud.

September 2021

• U kunt diagrammen weergeven, opmaken en toevoegen voor draaitabellen die zijn aangemaakt op een Mac, iPad of iPhone.
  • U kunt radardiagrammen gebruiken om meerdere variabelen te visualiseren en te vergelijken om overeenkomsten en verschillen in uw gegevens weer te geven.
  • U kunt met de verbeterde filters dubbele vermeldingen en unieke waarden in uw gegevens zoeken en met de nieuw ontworpen snelle filters eenvoudig rijen weergeven of verbergen die overeenkomen met een specifieke waarde.
  • Dankzij opties voor flexibele samenwerking kunnen deelnemers anderen toevoegen aan een gedeelde spreadsheet (vereist iOS 15, iPadOS 15 of macOS Monterey).

Juni 2021

• Voeg links naar webpagina's, e-mailadressen en telefoonnummers toe aan objecten zoals vormen, lijnen, afbeeldingen, tekeningen of tekstvakken.

September 2020

• Verfraai uw spreadsheets met allerlei nieuwe, bewerkbare vormen.

Juli 2020

• Met nieuwe functies, waaronder X.ZOEKEN, XMATCH en REGEX, kunt u patronen koppelen, tekst manipuleren en flexibele formules aanmaken.
  • Voeg eenvoudig bijschriften en titels toe aan afbeeldingen, video's, vormen en andere objecten.
  • Maak tekst op als superscript of subscript, pas hoofdlettergebruik aan, wijzig de achtergrondkleur van tekst enzovoort.

Maart 2020

• Voeg een Numbers-spreadsheet toe aan een gedeelde iCloud Drive-map om automatisch te beginnen met samenwerken.
  • Gebruik nieuwe toetscombinaties om rijen en kolommen snel te selecteren.
  • Pas een kleur toe op de achtergrond van een werkblad.
  • Open spreadsheets met meer rijen en kolommen dan ooit tevoren.
  • Krijg eenvoudig toegang tot sjablonen in een nieuw ontworpen sjabloonkiezer.
  • Voeg een sierhoofdletter toe aan tekst in een vorm.
  • Gebruik nieuwe lay-outopties voor tekst om randen, alinea-achtergronden en kolommen toe te voegen.
  • Verfraai uw spreadsheets met allerlei nieuwe, bewerkbare vormen.
  • Met de commando's 'Voeg samen', 'Doorsnede', 'Trek af' en 'Laat weg' maakt u nieuwe vormen.