Over de OS X Mavericks v10.9.3-update

Lees hier meer over de OS X Mavericks v10.9.3-update

De OS X Mavericks v10.9.3-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X Mavericks.

Het systeem bijwerken

1. Maak een reservekopie van het systeem alvorens de update te installeren. Hiervoor kunt u Time Machine gebruiken.
  2. Onderbreek het installatieproces niet zodra u de update van het systeem hebt gestart.
  3. Als u softwaremodificaties van derden hebt geïnstalleerd of als u het besturingssysteem op andere wijze hebt aangepast, kan dit leiden tot onverwachte resultaten.
  4. Kies het menu Apple () > Software-update om de nieuwste Apple-software via de Mac App Store te zoeken, inclusief deze update.
  5. Mogelijk verschijnen er ook andere software-updates voor de computer die u moet installeren. De grootte van een update die wordt geïnstalleerd via Software-update is soms afhankelijk van de computer. Bepaalde updates moeten ook vóór andere updates worden geïnstalleerd.

U kunt ook het installatieprogramma voor de update handmatig downloaden. Deze optie is handig wanneer u meerdere computers moet bijwerken, maar de update slechts één keer wilt downloaden. Standalone installatieprogramma’s zijn beschikbaar via Apple Support Downloads

Over de update

De OS X Mavericks 10.9.3-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van Mavericks. De update bevat verbeteringen voor de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van de Mac.

De update doet het volgende:

• Verbetert ondersteuning voor 4K-beeldschermen bij Mac Pro (eind 2013) en MacBook Pro met 15-inch Retina-display (eind 2013).
  • Biedt nu ook de mogelijkheid om contacten en agenda’s te synchroniseren tussen een Mac en iOS-apparaat via een USB-verbinding.
  • Verbetert de betrouwbaarheid van VPN-verbindingen die IPsec gebruiken.
  • Lost een probleem op waarbij Lettertypecatalogus PostScript Type 1-lettertypen niet kon installeren.
  • Verbetert de betrouwbaarheid bij het kopiëren, bewerken en onderzoeken van bevoegdheden bij bestanden in een SMB-bestandsserver.
  • Verbetert de betrouwbaarheid van thuismappen in een netwerk.
  • Verbetert de stabiliteit bij de installatie van configuratieprofielen.
  • Verbetert de snelheid bij het inloggen van gebruikers bij Active Directory-groepen.
  • Bevat Safari 7.0.3.

Voor gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update raadpleegt u Apple-beveiligingsupdates.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.