Apple apps ontvangen via het Volume Purchase Program

Meer informatie over hoe je instelling de Pages-, Numbers-, Keynote-, GarageBand- en iMovie-app voor beheerde distributie kan ontvangen.

Dit artikel is bedoeld voor beheerders die de apparaten van hun bedrijf of onderwijsinstelling beheren. Meer informatie over hoe je Pages, Numbers, Keynote, Garageband, iMovie, of andere Apple apps kunt downloaden op een persoonlijke iPhone, iPad, iPod touch of Mac.

Als je bedrijf of onderwijsinstelling is ingeschreven voor het Apple Volume Purchase Program (VPP), kun je gratis kopieën van Pages, Numbers, Keynote, GarageBand en iMovie voor beheerde distributie downloaden in de VPP Store. Je kunt vervolgens Apple Configurator of je MDM-oplossing (Mobile Device Management) gebruiken om deze apps toe te wijzen aan een iPhone, iPad, iPod touch of Mac die je beheert.

Meer informatie over de vereisten voor beheerde distributie en hoe je apps en boeken kunt distribueren in je school of bedrijf.