Certificeringen van iPad USB-lichtnetadapters

Elke iPad wordt geleverd met een gecertificeerde Apple USB-lichtnetadapter die voldoet aan de officiële veiligheidsnormen van landen en regio's waar de iPad beschikbaar is.

Veel van deze landen en regio's, waaronder de Verenigde Staten, hebben de norm IEC/UL 60950-1 'Apparatuur voor informatietechniek - Veiligheid' aangenomen. Lees hier meer over de certificeringen van iPad USB-lichtnetadapters.

Afhankelijk van het model wordt de iPad geleverd met een lichtnetadapter van 10 W, 12 W, 18 W of 20 W. Alle Apple iPad USB-lichtnetadapters zijn ontworpen voor gebruik met stroombronnen die 100 V wisselstroom tot 240 V wisselstroom bij 50 Hz tot 60 Hz leveren. Apple iPad USB-lichtnetadapters voldoen bovendien aan de normen IEC/UL 60950-1 en IEC/UL 62368-1 voor gebruik met stroombronnen die 115 V wisselstroom bij 400 Hz leveren. Meer informatie over de compatibiliteit van iPad USB-lichtnetadapters.