Over Java voor OS X 2015-001

Java voor OS X 2015-001 bevat verbeteringen aan de installatie en vervangt alle eerdere versies van Java voor OS X. Dit pakket installeert dezelfde versie van Java 6 die bij Java voor OS X 2013-005 wordt meegeleverd.

In dit artikel lees je meer over oudere, niet-ondersteunde Java-software.
Download de nieuwste versie van Java voor OS X rechtstreeks vanaf Oracle.

Deze update verwijdert de door Apple geleverde plugin voor Java-applets uit alle browsers. Als je applets op een webpagina wilt gebruiken, klik je op het land of de regio met het label 'Plugin ontbreekt' om de nieuwste versie van de plugin voor Java-applets te downloaden vanaf Oracle.

Meer informatie

Voor informatie over de beveiligingsinhoud van deze update ga je naar deze website:

https://support.apple.com/nl-nl/HT201222