Mac Pro (eind 2013): aanbevolen software- en firmware-updates

OS X-software- en -firmware-updates zijn beschikbaar voor de Mac Pro (eind 2013).

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Hoe kan ik de nieuwste software- en firmware-updates installeren?
Kies in het menu Apple () de optie Software-update. Installeer alle updates voor OS X.

Hoe weet ik of ik de nieuwste OS X-software heb?
Kies in het menu Apple () de optie Over deze Mac. Als u ‘Versie 10.9.2’ of hoger ziet, is de Mac Pro up-to-date.

Hoe weet ik of ik de nieuwste firmware heb?
Kies in het menu Apple () de optie Over deze Mac en klik op Meer info. Klik vervolgens op Systeemoverzicht. De computer is up-to-date als de ‘Opstart-ROM-versie’ ‘MP61.0116.B04’ is en de ‘SMC-versie’ ‘2.20f18’ bevat.

Als u deze versienummers niet ziet, moet u Software-update uitvoeren en de instructies volgen totdat geen updates meer worden weergegeven voor de computer.