Over de OS X Mavericks v10.9.1-update

Lees hier meer over de OS X Mavericks v10.9.1-update

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

De OS X Mavericks v10.9.1-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X Mavericks.

Het systeem bijwerken

1. Maak een reservekopie van het systeem alvorens de update te installeren. Hiervoor kunt u Time Machine gebruiken.
  2. Onderbreek het installatieproces niet zodra u dit hebt gestart om het systeem bij te werken.
  3. Als u softwaremodificaties van derden hebt geïnstalleerd of als u het besturingssysteem op andere wijze hebt aangepast, kan dit leiden tot onverwachte resultaten.
  4. Kies het menu Apple () > Software-update om de nieuwste Apple-software via de Mac App Store te zoeken, inclusief deze update.
  5. Mogelijk verschijnen er ook andere software-updates voor de computer die u moet installeren. De grootte van een update die wordt geïnstalleerd via Software-update is soms afhankelijk van de computer. Bepaalde updates moeten ook vóór andere updates worden geïnstalleerd.

U kunt ook het installatieprogramma voor de update handmatig downloaden. Deze optie is handig wanneer u meerdere computers moet bijwerken, maar de update slechts één keer wilt downloaden. Standalone installatieprogramma’s zijn beschikbaar via Apple Support Downloads

Over de update

De OS X Mavericks v10.9.1-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X Mavericks. De update bevat verbeteringen voor de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van de Mac. Deze update bevat het volgende:

• Verbeterde ondersteuning voor Gmail in OS X Mail en oplossingen voor gebruikers met aangepaste Gmail-instellingen.
  • Verbetert de betrouwbaarheid van Slimme postbussen en de zoekfunctie in Mail.
  • Verhelpt een probleem waarbij contactgroepen niet naar behoren werkten in Mail.
  • Lost een probleem op waarbij VoiceOver geen zinnen met emoji kon uitspreken.
  • Verhelpt een probleem waarbij iLife- en iWork-programma’s niet konden worden bijgewerkt op systemen met een andere taal dan Engels.
  • Verhelpt een probleem dat kan leiden tot het ontgrendelen van ‘lokale sleutelhangeronderdelen’.
  • Verhelpt een probleem waarbij Japanse toetsenborden mogelijk een eerder gebruikte taal behouden.
  • Bevat Safari 7.0.1.
    • Verhelpt een probleem waardoor Safari mogelijk niet meer reageerde bij het invullen van formulieren op fedex.com, stubhub.com en andere websites.
    • Verbetert de compatibiliteit met de functie om creditcards automatisch in te vullen op websites.
    • Verbetert de compatibiliteit van VoiceOver met facebook.com.
    • Werkt regelmatig gedeelde koppelingen bij wanneer deze in de navigatiebalk van Safari zijn geopend.

Meer informatie

Voor gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update raadpleegt u Apple-beveiligingsupdates.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.