Materiaal in GarageBand voor Mac (v10.0) uitbreiden met een aankoop vanuit het programma

Lees hier meer over de optie voor de aankoop van meer materiaal in GarageBand.

GarageBand voor Mac (v10.0) is op elke nieuwe Mac gratis beschikbaar en kan gratis worden gedownload vanaf de Mac App Store door alle gebruikers van OS X Mavericks. Het programma wordt geleverd met een hele reeks functies en veel materiaal voor beginners zoals 50 geluiden, 500 loops, 1 drummer en 2 basislessen voor gitaar en piano. Met een eenmalige aankoop in het programma ter waarde van $4.99 (USD) kunt u dit materiaal uitbreiden naar 200 geluiden, 2.000 loops, 15 drummers en 40 basislessen voor gitaar en piano. U hebt ook de mogelijkheid om extra lessen van artiesten aan te schaffen.

Deze optie vindt u door in het menu GarageBand de optie Download meer geluiden te kiezen. Als u dit materiaal al eerder hebt aangeschaft, selecteert u Herstel aankoop om het materiaal te installeren.