GarageBand voor iOS (v2.0): een nummer delen via iMovie of andere iOS-apps

In GarageBand voor iOS (v2.0) of hoger kunt u de functie ‘Open met’ gebruiken om GarageBand-nummers te delen via iMovie of andere iOS-apps.

1. Gebruik in de nummerkiezer een van deze methoden om een nummer te selecteren:
    • Houd uw vinger op het nummer dat u wilt delen.
    • Tik achtereenvolgens op Selecteer en op het nummer dat u wilt delen.
  2. Tik achtereenvolgens op de actieknop en op het tabblad ‘Open met’.

Open met

3. Kies op het scherm Deel nummer de audiokwaliteit van het bestand dat GarageBand gaat delen. U kunt ook de artiest, componist en albumtitel opgeven.
  4. Tik op Deel voor een lijst met apps die het nummer kunnen openen. De lijst is leeg als het apparaat geen andere apps heeft die het nummer kunnen openen.
  5. Tik op een appsymbool om het nummer in die app te openen. Tik bijvoorbeeld op iMovie om het nummer in iMovie te openen.

Open met iMovie