GarageBand: over de GarageBand voor Mac (v10.0)-update

Lees hier meer over het bijwerken naar GarageBand voor Mac (v10.0).

Als u wilt bijwerken naar GarageBand voor Mac (v10.0), installeert u het programma vanaf de Mac App Store. Het is een nieuw programma dat niet op het tabblad Updates verschijnt.

Bestaande geluiden en loops worden niet overschreven. Lagere versies van GarageBand worden in een submap (met de naam van de versie van het programma) in de map Programma’s geplaatst. GarageBand 6.0.5 wordt bijvoorbeeld in een map met dezelfde naam geplaatst. Zowel GarageBand voor Mac (v10.0) als GarageBand 6.0.5 zijn beschikbaar op het tabblad Aankopen in de Mac App Store als u een programma opnieuw wilt installeren.