Toegang tot concepten in je Exchange-account op een iPhone, iPad, of iPod touch

Op een iPhone, iPad of iPod touch vind je de conceptberichten in de map 'Concepten'.

Met iOS 10 en Exchange ActiveSync (EAS) versie 16 en nieuwer, synchroniseert de Microsoft Exchange-server conceptberichten op de iPhone, iPad, en iPod touch.

De map 'Concepten' bevindt zich boven in de lijst met mappen in Mail. In deze map vind je de conceptberichten die je hebt aangemaakt en bewaard. Als je een Exchange-account gebruikt, kun je deze concepten wijzigen en versturen vanaf al je apparaten of computers.

iOS 9 ondersteunt Exchange ActiveSync (EAS) versie 16, maar biedt geen ondersteuning voor het synchroniseren van conceptberichten.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.