Toegang tot concepten in uw Exchange-account op een iPhone, iPad, of iPod touch

Op een iPhone, iPad of iPod touch vindt u de concepten in de map 'Concepten'.

Met iOS 10 en Exchange ActiveSync (EAS) versie 16 en hoger, synchroniseert de Microsoft Exchange-server conceptberichten op de iPhone, iPad, en iPod touch.

De map 'Concepten' bevindt zich boven in de lijst met mappen in Mail. In deze map vindt u de conceptberichten die u hebt aangemaakt en bewaard. Als u een Exchange-account gebruikt, kunt u deze concepten wijzigen en versturen vanaf al uw apparaten of computers.

iOS 9 ondersteunt Exchange ActiveSync (EAS) versie 16, maar biedt geen ondersteuning voor het synchroniseren van conceptberichten.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.