Over de beveiligingsinhoud van firmware-update 7.6.4 voor AirPort-basisstations

In dit document wordt de beveiligingsinhoud van firmware-update 7.6.4 voor AirPort-basisstations beschreven.

Ter bescherming van onze klanten maakt Apple geen beveiligingskwesties openbaar en bespreekt of bevestigt Apple deze niet totdat een volledig onderzoek is uitgevoerd en de benodigde patches of releases beschikbaar zijn. Meer informatie over Apple productbeveiliging vind je op de website Apple productbeveiliging.

Raadpleeg Hoe gebruik je de Apple Product Security PGP-sleutel? voor meer informatie over het gebruik van de Apple PGP-sleutel voor productbeveiliging.

Waar mogelijk worden CVE-ID's als referentie voor kwetsbaarheden gebruikt voor verdere informatie.

Raadpleeg Apple beveiligingsreleases voor meer informatie over andere beveiligingsupdates.

Firmware-update 7.6.4 voor AirPort-basisstations

• Beschikbaar voor: AirPort Extreme-basisstation met 802.11n, AirPort Express-basisstation met 802.11n, Time Capsule

Impact: een gekoppelde client kan een onverwachte beëindiging van het systeem van het basisstation veroorzaken

Beschrijving: er trad een probleem op in het parseren van kleine frames met een onjuiste lengte. Dit probleem is verholpen door een controle van de grootte toe te voegen aan het parseren van kleine frames.

CVE-ID

CVE-2013-5132: Joonas Kuorilehto van Codenomicon

Installatieopmerking voor firmwareversie 7.6.4

Firmwareversie 7.6.4 wordt geïnstalleerd op de Time Capsule of het AirPort-basisstation met 802.11n via het AirPort-configuratieprogramma, dat bij het apparaat wordt geleverd.

Het wordt aanbevolen om AirPort-configuratieprogramma 6.3.1 te installeren voordat de upgrade naar firmwareversie 7.6.4 wordt uitgevoerd op OS X-systemen. Voor iOS-apparaten wordt de installatie van AirPort-configuratieprogramma 1.3.1 aanbevolen.

Het AirPort-configuratieprogramma kan worden verkregen via de website voor het downloaden van software van Apple: https://support.apple.com/nl_NL/downloads

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.