Release-opmerkingen bij Logic Remote

Ontdek wat er nieuw is in Logic Remote.

Nieuw in Logic Remote 1.3.3

Nieuwe functies/verbeteringen

• iPhone biedt nu meer Touch-instrumentregelaars, inclusief gitaar, basgitaar, drums, Smart Strings en akkoordstroken.

Mixer

• De naam voor het masteruitvoerkanaal op de mixer blijft nu zichtbaar na het toevoegen van sporen.
  • Als u op iPhone een leeg kanalengebied voor een software-instrument selecteert, worden de invoerregelaars voor de audio-interface niet langer onjuist weergegeven.
  • De EQ wordt weer correct weergegeven op het iOS-apparaat.
  • Externe instrumentkanalengroepen die zijn toegevoegd aan MainStage, geven nu soloknoppen weer in Logic Remote.
  • Het Stereo-uitvoerkanaal wordt niet meer af en toe weergegeven als een knop 'Neem op' op de iPhone.
  • De pop-over voor de plugin-instelling blijft nu open totdat u ergens erbuiten tikt. Zo kunt u eenvoudiger verschillende instellingen testen.

Stabiliteit en betrouwbaarheid

• Logic Remote wordt niet langer onverwacht afgesloten op de iPhone als het apparaat wordt gedraaid terwijl het dialoogvenster 'Open een Logic-project om te beginnen' wordt weergegeven.

Algemeen

• Als MainStage opnieuw wordt gestart terwijl Logic Remote het dialoogvenster 'Open een MainStage-concert om te beginnen' weergeeft, wordt het dialoogvenster nu zoals verwacht gesloten na het openen van een concert.
  • Logic Remote geeft nu het dialoogvenster 'Open een Logic-project om te beginnen' weer in plaats van de mixer uit het vorige project als een bestand wordt gesloten op de host.
  • Met Logic Remote kunt u nu tot zes Drummer-sporen aanmaken met GarageBand.
  • Gedempte noten die worden afgespeeld op het fretboard van een akkoordstrook, worden nu goed opgenomen in GarageBand.
  • Sustain wordt nu automatisch uitgeschakeld als de arpeggiator wordt ingeschakeld.
  • De aanslaggevoeligheid is nu beter bij het spelen op Touch-instrumenten.

Plugins

• Logic Remote bedient nu zoals verwacht de puck in Alchemy.

Vorige versies

Logic Remote 1.3.2

Mixer

• Als u door de mixer scrolt, worden de piekmeters niet meer leeg.
  • Aangebrachte wijzigingen aan spoornamen en -kleuren op de host worden nu direct zichtbaar in de Inspector van Logic Remote.
  • Als u op een lege send tikt in Logic Remote, worden geen ongebruikelijke commando's zoals Bypass meer weergegeven.
  • Het Sends-menu wordt niet langer onverwacht weergegeven als u op een Externe MIDI of een extern uitvoerkanaal tikt.
  • Wijzigingen aan de panningmodus van een kanaal in het hosttoepassingsgebied worden nu direct weergegeven in Logic Remote.
  • Stereopanregelaars kunnen nu direct worden omgekeerd vanuit Logic Remote.
  • De knop 'Neem op' wordt nu weergegeven als de knop 'Toon/verberg knop 'Activeer opname'' wordt gekozen in GarageBand tijdens het gebruik van Logic Remote op iPhone.
  • U kunt nu extra sends toevoegen met behulp van Logic Remote als de eerste pagina sends vol is, en er nog geen sends op de tweede pagina staan.

Algemeen

• Op de iPhone zijn nu alle maat- en telpositiewaarden zichtbaar als de afspeelkoppositie eerder is dan de eerste maat van het nummer.
  • De tijdbalk blijft nu zichtbaar nadat het apparaat is gedraaid naar de liggende modus en vervolgens terug naar de staande modus.
  • Helptags blijven nu zichtbaar op de iPhone.

Logic Remote 1.3.1

Touch-instrumenten

• U kunt nu het drumstel instellen als de Touch-instrumentinvoer voor een software-instrumentpatch.
  • De Touch-instrumentinvoermethode van Logic Remote wordt nu bijgewerkt als de patch wordt gewijzigd.
  • Het Touch-instrumentenkeyboard stuurt niet langer een onverwacht hoog aantal berichten 'Sustain uit' in sommige gevallen.

Mixer

• Niveaumeters in het programma registreren nu pieken op een consistente manier.
  • Niveaumeters geven nu waardemetingen weer.
  • Als u dubbeltikt op een leeg EQ-overzicht, wordt nu het EQ-plugintype toegevoegd dat is opgegeven door het hostprogramma.
  • Als u dubbeltikt op de compressorsleuf, wordt nu een Compressor-plugin ingevoegd.
  • Als u dubbeltikt op een volumefader, wordt nu de gain ingesteld op 0 dB.
  • Mixerkanalen geven nu een clipindicator weer op iPhone.
  • U kunt nu alle niveaumeters opnieuw instellen door op de piekniveauweergave op één meter te tikken.
  • U kunt nu afzonderlijke sends negeren in de Logic Remote-mixerweergave.
  • U kunt nu nieuwe sends toewijzen in de Logic Remote-mixerweergave.
  • Genegeerde sends worden nu gedimd in de Logic Remote-mixerweergave.
  • Plugins die zijn toegewezen aan kanalengebieden, kunnen nu worden geopend door te dubbeltikken.
  • Als u op iPhone de laatste send van de 'Send 5-8'-bank verwijdert, wordt de weergave nu zoals verwacht naar de 'Sends 1-4'-bank geschakeld.
  • Op iPhone wordt de schaal op de mastermeter niet meer weergegeven als lineair wanneer exponentieel is gekozen in de voorkeuren van Logic.
  • In EXS24 zijn de knoppen Vorige/Volgende nu juist gelabeld.

Toetsenbordcommando's

• Toetsenbordcommandoknoppen op Logic Remote lichten nu op om de status aan te geven.

Algemeen

• Logic Remote ondersteunt nu de automatiseringsmodi 'Kort in' en 'Relatief'.
  • Logic Remote geeft nu het juiste pad naar geselecteerde patches weer.
  • Logic Remote stuurt geen onverwachte berichten 'Sustain uit' meer bij de start van een MIDI-opname.
  • De spatiebalk op het Smart Keyboard van een iPad Pro kan nu worden gebruikt voor stop/start.

Logic Remote 1.3

Nieuwe functies en verbeteringen

• Support voor iPad Pro en iPhone.
    (iPhone-versie is alleen compatibel met Logic Pro X en beperkt tot transportbesturing, dubbele kanalengebiedfaders, geautomatiseerde opname en toegang tot toetsenbordcommando's)
  • U kunt nu meerdere apparaten met Logic Remote tegelijkertijd verbinden met hetzelfde hostprogramma.
  • U kunt nu toetsenbordcommandoknoppen naar nieuwe posities slepen in de weergave 'Toetsenbordcommando's'.
  • De knop 'Herstel stel' beheert nu de knop 'Wis/Herstel solo' in Logic Pro X.

iPad Pro-verbeteringen

• Dankzij de hogere resolutie van de iPad Pro kan er meer worden weergegeven:
    • Het aantal zichtbare kanalengebieden in de mixer wordt verhoogd van 9 naar 12.
    • Het maximale aantal momenteel te gebruiken pianotoetsen wordt verhoogd van 31 naar 41.
    • Het aantal zichtbare toetsenbordcommandoknoppen wordt verhoogd van 24 naar 35.
    • Het aantal momenteel te gebruiken akkoordstroken wordt verhoogd van 8 naar 12.
  • Logic Remote op de iPad Pro bevat een gecombineerde weergave met een rij met toetsenbordcommando's naast de weergaven voor Smart Controls en Touch-instrumenten, en de akkoordstrokenweergave.
  • Op de iPad Pro wordt het element Kanalengebied gecombineerd met de plugin-interface. Hiermee kunt u de pluginreeks gebruiken zonder terug te hoeven gaan naar de Mixer-weergave.

Betrouwbaarheid

• Logic Remote 1.3 bevat verschillende foutoplossingen en verbeteringen om de connectiviteit te verbeteren.

Toetsenbordcommando's

• Het venster 'Toetsenbordcommando's' wordt nu zoals verwacht vernieuwd als er opnieuw verbinding wordt gemaakt met een host.
  • Als u op een niet-toegewezen toetsenbordcommandocel in Logic Remote tikt, leidt dit niet meer tot het knipperen van het scherm in Logic Remote X.

Plugins

• U hoeft geen kanaal-EQ-pluginvenster meer te openen op de host om de EQ-curve weer te geven in Logic Remote.
  • Als u de ES2 Digiwaves-schuifregelaar van Logic Remote aanpast, bladert ES2 niet meer onverwacht door waves.

Touch-instrumenten

• Het keyboard op het scherm activeert nu geluid zoals verwacht nadat van het keyboard wordt geschakeld naar akkoordstroken en vervolgens terug naar het keyboard.

Logic Remote 1.2.3

• De EQ-grafiek op de kanaal-EQ wordt nu juist getekend.
  • Versterkingswaarden op de kanaal-EQ worden nu op de juiste positie op het scherm gerenderd.
  • Als Logic Remote wordt gebruikt met GarageBand, worden de knoppen 'Nootherhaling' en 'Wis noten (Spot Erase)' niet meer weergegeven in de weergave 'Drumpads'.

Logic Remote 1.2.2

Nieuwe functies

• Logic Remote bevat nu een Transform-pad met tabbladen en Smart Controls voor X/Y-pad voor Alchemy-instrumenten.
  • U kunt nu meerdere Drummer-sporen aanmaken in Logic Pro X of GarageBand met behulp van Logic Remote.
  • Als u dubbeltikt op een instrumentsleuf, wordt nu de instrumentplugin geopend.

Aanvullende updates

• Bevat algemene stabiliteitsverbeteringen.
  • Logic Remote geeft hetzelfde waarschuwingsvenster weer als Logic Pro X als de modus 'Automatisch schrijven' is geselecteerd.
  • Als u een invoer of uitvoer selecteert in Logic Remote, wordt het huidige kanaal aangegeven met een vinkje.

Logic Remote 1.2.1

Nieuwe functies

• Logic Remote geeft geen onnodige knop 'Solo' meer weer op Externe MIDI-kanalengebieden.
  • Het wijzigen van grafieken in de Graphic EQ reageert beter.
  • U kunt pop-upmenu's verwijderen die door een kanalengebied worden geactiveerd, door ergens op hetzelfde kanalengebied te tikken.

Logic Remote 1.2

Nieuwe functies

• U kunt de Logic Pro X-kanaal-EQ rechtstreek vanaf een iPad aanpassen.
  • Een nieuwe pluginweergave biedt toegang tot parameters voor de Logic- of Audio-unit-plugin met Logic Pro X.
  • U kunt plugins op afstand toevoegen of opnieuw indelen met Logic Pro X.
  • De microfoon en andere invoerinstellingen voor compatibele audio-interfaces beheren
  • U kunt bladeren door sporen in het LCD-pop-upmenu.
  • Als u de schakelknoppen voor het transportkanaal ingedrukt houdt, bladert u door sporen of kanalen.
  • Als u één keer op het midden van een knop tikt, heeft dit geen effect meer op de waarde.
  • Het Touch-instrument 'Basfretboard' is beschikbaar met alle patches.
  • Logic Remote bevat een optie om de systeeminstellingen voor slaapstand op een iPad te negeren.
  • De staat van de knop 'Metronoom' geeft de staat van de metronoom in Logic Pro X of GarageBand weer.
  • De mixer wordt geopend in de laatst geselecteerde weergave.

Stabiliteit

• Logic Remote wordt niet langer onverwacht afgesloten als u schakelt naar de Smart Controls-weergave vanuit de weergave 'Drumpad' of 'Akkoordstrook' terwijl een drumcomputerpatch is geselecteerd.

Algemeen

• Als u Logic Pro X opnieuw opent, geeft Logic Remote geen onnodig bericht 'Open een Logic-project' meer weer terwijl opnieuw verbinding wordt gemaakt.
  • Logic Remote negeert de tremoloknoppositie van MainStage niet meer.
  • De patchknoppen Volgende en Vorige zijn beschikbaar in MainStage als u de eerste of laatste patch in de patchlijst selecteert.

Logic Remote 1.1.1

• Support voor iOS 8 is toegevoegd

Logic Remote 1.1

• Nieuw gestroomlijnd ontwerp
  • Meer schaalkeuzes voor Touch-instrumenten

Logic Remote 1.0.4

Probleem opgelost waarbij schaalmodi en akkoordstroken niet werden bijgewerkt naar de huidige projectsleutel.

Logic Remote 1.0.3

• Support voor MainStage 3.
  • Bevat een schuifregelaar om de aanslaggevoeligheid van Touch-instrumenten aan te passen.
  • Logic Remote bevat geen menu-item 'Nieuw Drummer-spoor' meer als het huidige Logic-project al een drummerspoor heeft.
  • Het scherm voor het invoegen van een plugin is niet meer leeg nadat een nieuw project is aangemaakt in de weergave voor Smart Controls/Touch-instrumenten.
  • Het menu-item 'Verwijder toetsenbordcommando' wordt niet meer weergegeven als u op een lege tegel tikt in het venster 'Toetsenbordcommando's'.
  • Zeldzaam probleem opgelost waarbij de tijdbalken van Logic Remote en GarageBand niet meer synchroon lopen.
  • Logic Remote voorkomt niet meer dat de iPad naar de slaapstand schakelt.
  • Als een nieuwe patch wordt aangemaakt via het actiemenu, schakelt Logic Remote nu naar de weergave 'Bibliotheek'.
  • Bevat verschillende toegankelijkheidsverbeteringen.

Logic Remote 1.0.2

• Compatibiliteit met GarageBand voor Mac (v10.0) toegevoegd.
  • Aanslagbereik is aanpasbaar voor Touch-instrumenten.
  • Bibliotheekbrowser en Smart Controls kunnen samen op het scherm worden weergegeven.
  • Bevat verschillende verbeteringen om de prestaties en stabiliteit te verbeteren.

Logic Remote 1.0.1

• Bevat verschillende verbeteringen om problemen op te lossen met betrekking tot verbinding maken tussen Logic Remote en de computer met Logic Pro X.
  • Probleem opgelost waarbij Logic Remote mogelijk onverwacht wordt afgesloten als wordt gewisseld van bank in de mixer terwijl een fader wordt verplaatst.
  • Probleem opgelost waarbij noten blijven hangen tijdens het schakelen tussen articulatie-instellingen.
  • Probleem opgelost waarbij het Akkoordstroken-venster zwart wordt als een leeg software-instrumentspoor is aangemaakt terwijl dit venster openstond.
  • Probleem opgelost waarbij soms op het scherm van Logic Remote 'Niet verbonden' werd weergegeven nadat het verbinding had gemaakt met Logic Pro X.
  • Het aanslagbereik tijdens het spelen op software-instrumenten via Logic Remote is verhoogd.
  • Probleem opgelost waarbij noten vastliepen in Logic Pro X als het apparaat uit Logic Remote schakelde terwijl er noten op het keyboard ingedrukt werden gehouden.
  • Bevat verschillende verbeteringen om de kans te verminderen dat noten blijven hangen bij gebruik van een USB-keyboard met iPad.
  • iPad schakelt niet meer naar de slaapstand als Logic Remote MIDI verzendt, of als Logic Pro X wordt afgespeeld.