Apple apparaten en AppleCare-abonnementen in Mijn support bekijken

In Mijn support kunt u uw Apple apparaten en AppleCare-abonnementen bekijken, AppleCare-abonnementen kopen en registreren, reparaties controleren en meer.

Lees hier wat u kunt doen

Log in bij Mijn support met uw Apple ID en wachtwoord om het volgende te doen:

• Al uw Apple apparaten bekijken.
  • De huidige dekking van uw apparaten bekijken en zien welke apparaten in aanmerking komen voor een AppleCare-abonnement.
  • Actuele informatie krijgen over openstaande incidenten en reparaties die u online hebt geregeld via de Apple Store of een erkende serviceprovider.
  • Uw reservaties bij de Apple Store bijhouden, zoals een afspraak met de Genius Bar.

De dekking van een AppleCare-abonnement controleren

1. Log in bij Mijn support met uw Apple ID en wachtwoord.
  2. Selecteer het apparaat met een AppleCare-abonnement. Hierdoor gaat u naar de pagina met productgegevens.

Als uw apparaat een AppleCare-abonnement heeft, kunt u het garantiebewijs zien of afdrukken. Klik op 'Toon garantiebewijs'. U kunt het garantiebewijs via e-mail naar uzelf sturen of het online bekijken. Klik op 'Stuur me een e-mail' om het via e-mail te sturen. U ontvangt de e-mail binnenkort. U kunt het garantiebewijs ook afdrukken vanaf de e-mail.

Als u het garantiebewijs online wilt bekijken, moet u twee-factor-authenticatie voor uw Apple ID instellen. Wanneer twee-factor-authenticatie is ingeschakeld, ziet u meteen het garantiebewijs. Als u niet al uw Apple apparaten in de lijst ziet, kunt u een apparaat toevoegen aan de lijst met apparaten van uw Apple ID.

Lees hier wat u moet doen als de informatie onjuist is of als u het AppleCare-abonnement niet ziet.

Een AppleCare-abonnement kopen

1. Log in bij Mijn support met uw Apple ID en wachtwoord.
  2. Selecteer het apparaat waarvoor u dekking wil kopen. Als uw apparaat in aanmerking komt voor een AppleCare-abonnement, ziet u 'Voeg dekking toe'.
  3. Klik op 'Voeg dekking toe'.
  4. Klik op 'Koop AppleCare' en volg de resterende stappen om de aankoop te voltooien.

Een AppleCare-abonnement registreren

1. Log in bij Mijn support met uw Apple ID en wachtwoord.
  2. Selecteer het apparaat waarvoor u een AppleCare-abonnement wilt registreren.
  3. Klik op 'Voeg dekking toe'.
  4. Klik op 'Registreer nu'.
  5. Voer het nummer van de overeenkomst en uw e-mailadres in. Accepteer vervolgens de algemene voorwaarden van Apple.

Als u uwAppleCare Protection Plan registreert, zijn uw apparaat, uw dekking en uw contactgegevens bij Apple bekend. Wanneer u dan contact opneemt met Apple voor service of support, hebben we uw gegevens bij de hand en kunnen we u meteen verder helpen.

Uw recente supportactiviteiten controleren

Volg deze stappen om uw recente activiteiten, zoals reparaties en afspraken, te zien:

1. Log in bij Mijn support met uw Apple ID en wachtwoord.
  2. Kijk boven in Mijn support als u lopende reparaties of een naderende afspraak bij Apple hebt. Als u deze niet ziet, scrolt u omlaag naar 'Support- en reparatieactiviteit'. Bij 'Support- en reparatieactiviteit' ziet u al uw activiteiten van de laatste 90 dagen.

Als u de gezochte reparatie nog steeds niet vindt, scrolt u omlaag naar 'Zoek naar reparatie' en voert u de informatie in.