iOS 6: cryptografische modules met FIPS-validatie v3.0 van Apple voor iOS

Lees hier meer over FIPS in iOS 6.

De cryptografische modules voor iOS, Apple iOS CoreCrypto Module v3.0 en Apple iOS CoreCrypto Kernel Module v3.0, vereisen geen configuratie voor de ‘FIPS-modus’ om te voldoen aan FIPS 140-2 op apparaten met iOS 6.

Raadpleeg de Crypto Officer Role Guide voor de compatibiliteit van FIPS 140-2 met iOS 6 voor alle instructies voor het juiste gebruik van de modules.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.