Een AppleCare-abonnement overzetten

Als u de volledige betaling voor uw AppleCare-abonnement hebt uitgevoerd en uw Apple apparaat wilt verkopen of weggeven, kunt u het eigendom van uw AppleCare-abonnement ook overzetten. Als u maandelijks voor uw AppleCare-abonnement betaalt, is het voor de facturering gekoppeld aan uw Apple ID en kan het niet worden overgezet naar een nieuwe Apple ID.

Als we uw apparaat vervangen in plaats van het te repareren, zetten we uw abonnement automatisch over naar het nieuwe apparaat. Als de dekking niet kan worden overgezet, bieden we andere opties.

Dit hebt u nodig

• Het nummer van de AppleCare-overeenkomst. Log in bij Mijn support en bekijk het gedeelte voor uw apparaat.
  • Het serienummer van het apparaat dat door het AppleCare-abonnement wordt gedekt
  • Het serienummer van het nieuwe apparaat
  • Het originele ontvangstbewijs van het AppleCare-abonnement en de beide apparaten

Als u een AppleCare-abonnement naar iemand anders overzet, moeten we ook weten of u het apparaat bij Apple of een reseller hebt aangeschaft en wat de naam en het adres van de nieuwe eigenaar is.

Uw dekking controleren

Als u uw documenten hebt, controleert u dan uw dekking en leest u de algemene voorwaarden om te zien of u de dekking van uw AppleCare Protection Plan of AppleCare+ kunt overdragen.

Als u AppleCare+ met Diefstal en verlies hebt, raadpleegt u uw Verzekeringsdocumenten voor meer informatie.

Uw verzoek indienen

Als een AppleCare-abonnement in uw land of regio kan worden overgezet, neemt u contact met ons op om het proces te starten. Kies hoe u ons wilt bereiken:

• Online contact met ons opnemen
  • Bel Apple support en geef aan dat u hulp nodig hebt bij het overzetten van een AppleCare-product.
  • Stuur ons een brief met het volgende:
    • Het nummer van de AppleCare-overeenkomst
    • Een kopie van alle aankoopbewijzen
    • Het serienummer van het Apple apparaat
    • Uw telefoonnummer, e-mailadres en postadres

Verenigde Staten en Canada:
Apple Inc.
ATTN: Overeenkomstenadministratie
MS: 217-AC
2511 Laguna Blvd
Elk Grove, CA 95758
USA

Japan:
Postcode: 106-6140
Apple Mail Center
Roppongi Hills
6-10-1, Roppongi
Minato-ku, Tokyo, Japan

Alle andere regio's: