Een AppleCare-abonnement overzetten

Als u uw apparaat verkoopt of weggeeft, kunt u uw AppleCare-abonnement mogelijk overzetten naar de nieuwe eigenaar.

Uw AppleCare-abonnement overzetten naar een nieuwe eigenaar

1. Log in bij 'Mijn Support' om het nummer van de AppleCare-overeenkomst, het serienummer van het apparaat en het garantiebewijs voor het AppleCare-abonnement op te zoeken.
  2. Zoek het originele aankoopbewijs van het apparaat.
  3. Vraag de naam, het adres, het e-mailadres en het telefoonnummer van de nieuwe eigenaar.
  4. Neem contact op met Apple Support.

Voor sommige typen AppleCare-abonnementen en in sommige landen of regio's is het misschien niet mogelijk een AppleCare-abonnement over te zetten naar een nieuwe eigenaar. Zie de toepasselijke voorwaarden voor AppleCare voor meer informatie. Als u niet zeker weet welk abonnement u hebt, controleert u uw dekking.

Als u per maand betaalt

Als u per maand betaalt* voor uw AppleCare-abonnement, is het abonnement gekoppeld aan uw Apple ID en kan het niet worden overgezet naar een nieuwe eigenaar.

* In sommige landen en regio's hebt u mogelijk de optie om maandelijks voor uw AppleCare-abonnement te betalen. Deze optie is niet voor alle AppleCare-abonnementen of in alle landen en regio's beschikbaar.

Als u een vervangend apparaat ontvangt

Als we uw apparaat vervangen in plaats van het te herstellen, zetten we uw abonnement automatisch over naar het nieuwe apparaat. Als de dekking niet kan worden overgezet, bieden we andere opties.