Uw AppleCare-abonnement beheren

Als u AppleCare+ of een AppleCare Protection Plan wilt beheren of annuleren, kunnen wij u daarbij helpen.

Als u hulp bij een AppleCare-abonnement nodig hebt, kiest u hieronder een betaalmethode. Als u hulp met een app- of voorzieningsabonnement nodig hebt, leest u hier hoe u uw abonnementen opzegt.

Een AppleCare-abonnement beheren of annuleren dat maandelijks wordt betaald

Als u uw AppleCare-abonnement maandelijks betaalt, kunt u het beheren of annuleren via uw iOS-apparaat, Mac of pc. Lees hier hoe u uw abonnement opzegt.

Als u uw abonnement niet ziet, voltooit u het configureren van uw account online om uw abonnement en de manier waarop u ervoor betaalt te beheren.

Als uw AppleCare-abonnement nog steeds niet wordt vermeld bij uw andere voorzieningen of als u meer hulp nodig hebt, neemt u contact op met Apple Support.

Wanneer u uw AppleCare-abonnement annuleert, kan uw maandelijkse facturering niet worden verlengd. Als u niet meer in aanmerking komt voor een AppleCare-abonnement, kunt u het niet opnieuw aan een apparaat toevoegen.

Een AppleCare-abonnement annuleren dat al volledig is betaald

Als u uw AppleCare-abonnement al volledig hebt betaald, zijn er enkele zaken waar u rekening mee moet houden als u het annuleert:

• Als u het AppleCare-abonnement binnen 30 dagen na de aankoopdatum ervan annuleert, ontvangt u een volledige terugbetaling, verminderd met de waarde van alle geleverde service. Meer informatie over het AppleCare Protection Plan of AppleCare+ vindt u in de Algemene voorwaarden van het AppleCare-product. Als u AppleCare+ met Diefstal en verlies hebt, vindt u meer informatie in de Verzekeringsdocumenten.
  • Als u het AppleCare-abonnement na de eerste 30 dagen na de aankoopdatum ervan annuleert, ontvangt u een terugbetaling op basis van het percentage van de nog niet verlopen dekking van het AppleCare-abonnement, verminderd met de waarde van alle geleverde services. Meer informatie over het AppleCare Protection Plan of AppleCare+ vindt u in de Algemene voorwaarden van het AppleCare-product. Als u AppleCare+ met Diefstal en verlies hebt, vindt u meer informatie in de Verzekeringsdocumenten.

Als u uw AppleCare-abonnement wilt annuleren, neemt u contact op met Apple Support en geeft u aan dat u hulp nodig hebt bij het annuleren van uw AppleCare-abonnement. Het kan handig zijn om het AppleCare-overeenkomstnummer van het garantiebewijs, het serienummer van het apparaat dat het AppleCare-abonnement dekt of de oorspronkelijke aankoopbon bij de hand te hebben.

De richtlijnen voor de terugbetaling kunnen verschillen per regio. Lees meer over de Algemene voorwaarden die specifiek zijn voor uw product en land of regio.