Uw AppleCare Plan beheren

Als u een AppleCare+ of AppleCare Protection Plan wilt beheren of annuleren, kunnen wij u daarbij helpen.

Een AppleCare Plan beheren dat maandelijks wordt betaald

Als u uw AppleCare Plan maandelijks betaalt, kunt u het abonnement beheren via uw iOS-apparaat, Mac of pc. Uw AppleCare Plan maakt gebruik van de betaalgegevens die gekoppeld zijn aan uw Apple ID. Lees hoe u de betaalgegevens van uw Apple ID wijzigt of verwijdert.

U kunt een AppleCare Plan dat maandelijks wordt gefactureerd bekijken of annuleren, evenals uw andere Apple services. Beheer uw services.

Als uw AppleCare Plan niet wordt vermeld bij uw andere services of als u meer hulp nodig hebt, neemt u contact op met Apple Support.

Een AppleCare Plan dat al volledig is betaald annuleren

Als u uw AppleCare Plan al volledig hebt betaald, zijn er enkele zaken waar u rekening mee moet houden als u het annuleert:

• Als u het AppleCare Plan binnen 30 dagen na de aankoopdatum ervan annuleert, ontvangt u de volledige terugbetaling verminderd met de waarde van alle geleverde services.
  • Als u het AppleCare Plan na de eerste 30 dagen na de aankoopdatum ervan annuleert, ontvangt u een terugbetaling op basis van het percentage van de nog niet verlopen AppleCare-dekking verminderd met de waarde van alle geleverde services. Meer informatie over het AppleCare Protection Plan of AppleCare+ vindt u in de Algemene voorwaarden van het AppleCare-product. Als u een AppleCare+ met Diefstal en verlies hebt, vindt u meer informatie in de Verzekeringsdocumenten.

De richtlijnen voor de terugbetaling kunnen verschillen per regio. Lees meer over de Algemene voorwaarden die specifiek zijn voor uw product en land of regio.

Wat u nodig hebt om te annuleren

Als u uw AppleCare Plan direct wilt annuleren, neemt u contact op met Apple Support en geeft u aan dat u hulp nodig hebt bij het annuleren van uw AppleCare Plan. Zorg ervoor dat u het volgende bij de hand hebt:

• Het nummer van de AppleCare-overeenkomst op het garantiebewijs.
  • Het serienummer van het Apple apparaat dat door het AppleCare-abonnement wordt gedekt.
  • Het originele ontvangstbewijs. Als u het AppleCare Plan en het apparaat dat erdoor wordt gedekt rechtstreeks bij Apple hebt aangeschaft, hoeven we het ontvangstbewijs mogelijk niet te zien.