De betaalmethode voor uw AppleCare-abonnement annuleren of wijzigen

Breng wijzigingen aan in uw AppleCare+-abonnement of AppleCare Protection Plan.

Als uw AppleCare-abonnement al volledig is betaald

Neem contact op met Apple Support om uw abonnement te annuleren. Houd een van deze items bij de hand:

Als u het AppleCare-abonnement binnen 30 dagen na de aankoopdatum ervan annuleert, ontvangt u een volledige terugbetaling, verminderd met de waarde van alle geleverde service.1

Als u het AppleCare-abonnement na de eerste 30 dagen na de aankoopdatum ervan annuleert, ontvangt u een terugbetaling op basis van het percentage van de nog niet verlopen dekking van het AppleCare-abonnement, verminderd met de waarde van alle geleverde services.1

1. De richtlijnen voor terugbetaling kunnen per land, regio, staat of provincie verschillen. Meer informatie over annuleren en terugbetaling vindt u in de toepasselijke AppleCare-voorwaarden.

Als u maandelijks betaalt voor uw AppleCare-abonnement

Wilt u de betaalmethode voor uw AppleCare-abonnement wijzigen? Wijzig uw Apple ID-betaalmethode.

Wilt u uw abonnement annuleren? U kunt uw AppleCare-abonnement annuleren in de accountinstellingen op uw apparaat. Als u uw abonnement niet ziet wanneer u het wilt annuleren, voltooit u de configuratie van uw account. Als u klaar bent met de configuratie van uw account en u het abonnement nog steeds niet ziet, neemt u contact op met Apple Support.

Als u uw AppleCare-abonnement annuleert, kan uw maandelijkse facturering2 niet worden verlengd. Als u niet meer in aanmerking komt voor een AppleCare-abonnement, kunt u het niet opnieuw aan een apparaat toevoegen.

2. In sommige landen en regio's hebt u de mogelijkheid om maandelijks te betalen voor uw AppleCare-abonnement. Deze optie is niet voor alle AppleCare-abonnementen of in alle landen en regio's beschikbaar.