De betaalmethode voor uw AppleCare-abonnement annuleren of wijzigen

Breng wijzigingen aan in uw AppleCare+-abonnement of AppleCare Protection Plan.

Als u maandelijks betaalt voor uw AppleCare-abonnement

Als u de betaalmethode die u gebruikt voor uw AppleCare-abonnement wilt wijzigen, wijzigt u de betaalmethode die u gebruikt met uw Apple ID.

Als u uw AppleCare-abonnement wilt annuleren, volgt u de stappen voor uw apparaat. Als u uw abonnement niet ziet wanneer u het probeert te annuleren, voltooit u het configureren van uw account. Als u klaar bent met het configureren van uw account en u het abonnement nog steeds niet ziet, neemt u contact op met Apple Support.

Als u uw AppleCare-abonnement annuleert, kan uw maandelijkse facturering niet worden verlengd. Als u niet meer in aanmerking komt voor een AppleCare-abonnement, kunt u het niet opnieuw aan een apparaat toevoegen.

Als uw AppleCare-abonnement al volledig is betaald

Neem contact op met Apple Support om uw abonnement te annuleren. Het kan handig zijn om het nummer van de AppleCare-overeenkomst, het serienummer van het apparaat dat het AppleCare-abonnement dekt of de oorspronkelijke aankoopbon bij de hand te hebben. Log in bij 'Mijn Support' om het nummer van de overeenkomst en het serienummer op te zoeken.

• Als u het AppleCare-abonnement binnen 30 dagen na de aankoopdatum ervan annuleert, ontvangt u een volledige terugbetaling, verminderd met de waarde van alle geleverde service.*
  • Als u het AppleCare-abonnement na de eerste 30 dagen na de aankoopdatum ervan annuleert, ontvangt u een terugbetaling op basis van het percentage van de nog niet verlopen dekking van het AppleCare-abonnement, verminderd met de waarde van alle geleverde services.*

* De richtlijnen voor de terugbetaling kunnen verschillen per land of regio. Meer informatie over annuleren en terugbetalingen vindt u in de Algemene voorwaarden van het AppleCare Protection Plan of de Algemene voorwaarden van AppleCare+. Als u AppleCare+ met Diefstal en verlies hebt, vindt u meer informatie in de Verzekeringsdocumenten.