Een AppleCare-abonnement kopen

De meeste Apple apparaten worden geleverd met een beperkte garantie en gratis support gedurende maximaal 90 dagen. Als uw apparaat in aanmerking komt, kunt u een AppleCare+-abonnement of AppleCare Protection Plan aanschaffen voor extra dekking.

Online een AppleCare-abonnement kopen

Kies uw Apple apparaat voor een AppleCare-abonnement op onze website:

Met de knop 'Aan de slag' gaat u naar de website 'Mijn support' van AppleCare waar u het Apple apparaat kunt kiezen waarvoor u een AppleCare-abonnement wilt afsluiten.

Een AppleCare-abonnement kopen voor uw iPhone, iPad of iPod touch

1. Open Instellingen.
  2. Tik op 'Algemeen' > 'Info'.
  3. Tik op 'AppleCare+-dekking beschikbaar' en volg de instructies op het scherm om AppleCare+ te kiezen en kopen.

Het is mogelijk dat deze optie niet zichtbaar is op uw apparaat, afhankelijk van uw land of regio. U kunt online een abonnement kopen als u een apparaat hebt dat in aanmerking komt.

Meer informatie

• Meer informatie over AppleCare-abonnementen.
  • Via de stappen hierboven kunt u de prijs van AppleCare-abonnementen bekijken voordat u een abonnement koopt.
  • Waar beschikbaar kan AppleCare+ worden aangeschaft binnen 60 dagen na aankoop van uw apparaat. In Japan kan AppleCare+ worden aangeschaft binnen 30 dagen na aankoop van uw apparaat. Waar beschikbaar kan het AppleCare Protection Plan worden aangeschaft binnen 1 jaar na aankoop van uw Mac.
  • Als u nog steeds hulp nodig hebt bij de aanschaf van een AppleCare-abonnement, neemt u contact op met Apple Support.

De voordelen van Apple's Beperkte Garantie en het AppleCare-abonnement vormen een aanvulling op de rechten die op grond van de bestaande consumentenwetgeving worden verleend. Niet alle producten en aankoopopties zijn beschikbaar in alle landen of regio's.