Geavanceerde netwerkinstellingen in de iOS-configuratie-assistent

Lees hier hoe u de iOS-configuratie-assistent gebruikt om proxy's of andere geavanceerde netwerkconfiguratieopties in te stellen voor uw bedrijfsomgeving.

Als u systeembeheerder bent voor een onderneming, adviseert u uw gebruikers om hun nieuwe apparaten te configureren voor geavanceerde netwerkconfiguraties met iOS-configuratie-assistent.

1. Wanneer u het scherm 'Hallo' ziet, drukt u op de thuisknop of veegt u omhoog.
  2. Wanneer het scherm 'Kies een wifinetwerk' wordt weergegeven, tikt u op de thuisknop of houdt u de zijknop 2 seconden ingedrukt.
  3. Tik op 'Meer wifi-instellingen'.
  4. Tik op de Info-knop naast de naam van uw netwerk.

In dit scherm kunt u de volgende instellingen aanpassen:

• Een HTTP-proxy configureren
  • Statische netwerkinstellingen definiëren
  • De instellingen van een DHCP-server vernieuwen
  • BootP inschakelen
  • DNS configureren