Pages, Numbers en Keynote online gebruiken via iCloud.com

Lees hoe u iCloud.com gebruikt om Pages-, Numbers- of Keynote-bestanden te bekijken en te bewerken die u op een iPhone, iPad, iPod touch of Mac hebt gemaakt.

Uw bestanden bekijken

Als u iCloud.com wilt gebruiken om Pages-, Numbers- of Keynote-bestanden te bekijken die u hebt aangemaakt op een iOS-apparaat of Mac, moet u eerst de iCloud Drive configureren. Bewaar uw nieuwe iWork-documenten in iCloud Drive. Vervolgens kunt u de bestanden op iCloud Drive op al uw apparaten gebruiken.

In iOS 11 of hoger kunt u de bestanden ook openen in de Bestanden-app. Lees meer over het gebruik van de Bestanden-app.

Bestandsbeperkingen

• U kunt op iCloud.com Pages-, Numbers- en Keynote-bestanden openen van maximaal 1 GB.
  • U kunt op iCloud.com GIF-, JPEG- en PNG-afbeeldingen van elk maximaal 10 MB toevoegen vanuit Pages, Numbers of Keynote. Als u afbeeldingen toevoegt die groter zijn dan 10 MB met iWork voor Mac of iOS, kunt u deze afbeeldingen nog steeds bekijken in Pages, Numbers of Keynote op iCloud.com.
  • Er kunnen tegelijkertijd maximaal 50 gebruikers gedeelde documenten bekijken en wijzigen.
  • Het aantal tekens is in elk Pages-document onbeperkt. U kunt per keer ongeveer 2 miljoen tekens in een document plakken.
  • U kunt zoveel werkbladen in een Numbers-document aanmaken als u zelf wenst. Elke tabel kan maximaal 255 kolommen, 65.535 rijen en ongeveer 130.000 cellen met gegevens bevatten. U kunt maximaal 100.000 cellen gelijktijdig wijzigen.

iWork-functies die anders werken in iCloud.com

Deze functies werken anders in Pages, Numbers en Keynote voor iCloud.

Alle iWork-apps

• 3D-diagrammen worden weergegeven als 2D-diagrammen. In Pages, Numbers en Keynote voor iOS en Mac blijven deze in 3D.
  • U kunt geen films of audiobestanden toevoegen of bewerken. Als uw Keynote-presentatie al films of audiobestanden bevat, worden deze afgespeeld wanneer de presentatie wordt afgespeeld als de browser de film- of audiostructuur ondersteunt. Wanneer de presentatie niet wordt afgespeeld, worden films voorgesteld door een filmposter en audiobestanden door een symbool.
  • U kunt de voorwaardelijke markering van cellen in een tabel zien maar niet de regels voor de voorwaardelijke markering wijzigen. U kunt regels bewerken in Pages, Numbers en Keynote voor Mac of IOS.
  • U kunt toelichtingslijnen van diagrammen weergeven, maar u kunt ze niet bewerken.
  • U kunt vergelijkingen weergeven, maar u kunt ze niet wijzigen.

Pages

• Als u wijzigingen bijhoudt in een Pages-document, kunt u dat document met Pages op iCloud.com openen, maar kunt u het niet wijzigen. Als u de eigenaar van het document bent, kunt u het bijhouden van wijzigingen uitschakelen met Pages voor Mac of Pages voor iOS.
  • U kunt geen bladwijzers toevoegen of wijzigen, maar bladwijzerkoppelingen toegevoegd met Pages voor Mac of iOS werken wanneer erop wordt geklikt.
  • U kunt pagina's niet naast elkaar bekijken als 'Naast elkaar liggende pagina's' is ingeschakeld.

Keynote

• U kunt taakanimaties niet bekijken of wijzigen, maar deze blijven behouden in het document en kunnen worden weergegeven en gewijzigd op een Mac en in iOS.
  • Overgangen en animaties die niet worden ondersteund in Keynote voor iCloud, worden weergegeven als Overvloeien. De originele overgangen blijven behouden in het document en kunnen worden weergegeven en gewijzigd in Keynote voor Mac en Keynote voor iOS. Lees meer over het gebruik van Keynote voor iCloud met Internet Explorer.
  • De soundtrack (audio die tijdens de diavoorstelling wordt afgespeeld) wordt niet afgespeeld in iCloud. De soundtrack blijft behouden in het document en wordt afgespeeld in Keynote voor Mac en Keynote voor iOS.
  • Opgenomen audio (gesproken tekst in voice-over) wordt niet afgespeeld in iCloud. Deze audio blijft behouden in het document en wordt afgespeeld in Keynote voor Mac en Keynote voor iOS. Wanneer u een document wijzigt in Keynote voor iCloud, is het mogelijk dat de opname niet meer is gesynchroniseerd met de diavoorstelling.
  • De instelling voor automatisch afspelen na openen wordt genegeerd.
  • De instelling voor herstarten indien inactief wordt genegeerd.

Numbers

• Formulieren in een spreadsheet van Numbers voor iOS worden verborgen wanneer u de spreadsheet opent in Numbers voor iCloud.
  • Als u in Numbers voor iCloud een tabel wijzigt die is gekoppeld aan een formulier, verschijnen die wijzigingen in het formulier wanneer u de spreadsheet in Numbers voor iOS opent.
  • Wanneer u in Numbers voor iCloud een tabel verwijdert die is gekoppeld aan een formulier, wordt het formulier gewist. Wanneer u cellen samenvoegt in een tabel die is gekoppeld aan een formulier, wordt het formulier mogelijk gewist.