Functies in Pages, Numbers en Keynote op iCloud.com

iWork is beschikbaar op de Mac, in iOS en op iCloud.com. Lees meer over functies die anders werken op iCloud.com.

Bestandsbeperkingen voor Pages, Numbers en Keynote op iCloud.com

• Op iCloud.com kunt u Pages, Numbers en Keynote-bestanden met een grootte van maximaal 1 GB openen.
  • Op iCloud.com kunt u alleen GIF-, JPEG- en PNG-afbeeldingen van maximaal 10 MB toevoegen. Als u grotere afbeeldingen wilt toevoegen, moet u Pages, Numbers en Keynote op uw Mac of iOS-apparaat gebruiken. Vervolgens kunt u de afbeeldingen bekijken in uw documenten op iCloud.com.
  • U kunt per keer ongeveer 2 miljoen tekens in een document plakken.
  • U kunt zoveel werkbladen in een Numbers-spreadsheet aanmaken als u zelf wenst. Elke tabel kan maximaal 255 kolommen, 65.535 rijen en ongeveer 130.000 cellen met gegevens bevatten. U kunt maximaal 100.000 cellen gelijktijdig wijzigen.
  • Maximaal 100 mensen kunnen op hetzelfde moment gedeelde documenten bekijken en wijzigen.

Verschillen tussen functies in Pages op iCloud.com

De volgende functies in Pages op iCloud.com verschillen van functies in Pages op uw Mac of iOS-apparaat:

• Als u wijzigingen bijhoudt in een Pages-document, kunt u het document op iCloud.com met Pages openen, maar u kunt het niet wijzigen. Als u de eigenaar van het document bent, kunt u 'Houd wijzigingen bij' uitschakelen wanneer u het document in Pages voor Mac of Pages voor iOS opent. Lees meer over het bijhouden van wijzigingen.
  • U kunt geen bladwijzers toevoegen of wijzigen, maar bladwijzerkoppelingen die zijn toegevoegd met Pages voor Mac of iOS werken wanneer erop wordt geklikt.
  • U kunt pagina's niet naast elkaar bekijken, ook niet als 'Naast elkaar liggende pagina's' is ingeschakeld.
  • 3D-diagrammen worden weergegeven als 2D-diagrammen.
  • U kunt geen films of audiobestanden toevoegen of bewerken.
  • U kunt vergelijkingen, diagramtoelichtingslijnen en voorwaardelijke markeringsregels bekijken, maar u kunt deze niet bewerken.

Verschillen tussen functies in Keynote op iCloud.com

De volgende functies in Keynote op iCloud.com verschillen van functies in Keynote op uw Mac of iOS-apparaat:

• U kunt taakanimaties niet bekijken of wijzigen, maar deze blijven behouden in de presentatie en kunnen worden weergegeven en gewijzigd op een Mac en in iOS.
  • Overgangen en animaties die niet worden ondersteund in Keynote op iCloud.com, worden weergegeven als 'Overvloeien'. De originele overgangen blijven behouden in het document en kunnen worden weergegeven en gewijzigd in Keynote voor Mac en voor iOS. Lees meer over Keynote voor iCloud gebruiken met Internet Explorer.
  • De soundtrack (audio die tijdens de diavoorstelling wordt afgespeeld) wordt niet afgespeeld op iCloud.com. De soundtrack blijft behouden in het document en wordt afgespeeld in Keynote voor Mac en voor iOS.
  • Opgenomen audio (gesproken tekst in voice-over) wordt niet afgespeeld op iCloud.com. Deze audio blijft behouden in het document en wordt afgespeeld in Keynote voor Mac en voor iOS. Wanneer u een document wijzigt in Keynote op iCloud.com, kan het voorkomen dat de opname niet meer is gesynchroniseerd met de diavoorstelling.
  • De instellingen voor het automatisch afspelen van een diavoorstelling wanneer deze is geopend en voor het herstarten van een inactieve diavoorstelling worden genegeerd.
  • 3D-diagrammen worden weergegeven als 2D-diagrammen.
  • U kunt geen films of audiobestanden toevoegen of bewerken. Als uw Keynote-presentatie al films of audiobestanden bevat, worden deze afgespeeld wanneer de presentatie wordt afgespeeld, mits de browser de film- of audiostructuur ondersteunt.
  • U kunt vergelijkingen, diagramtoelichtingslijnen en voorwaardelijke markeringsregels bekijken, maar u kunt deze niet bewerken.

Verschillen tussen functies in Numbers op iCloud.com

De volgende functies in Numbers op iCloud.com verschillen van functies in Numbers op uw Mac of iOS-apparaat:

• Formulieren in een spreadsheet van Numbers voor iOS worden verborgen wanneer u de spreadsheet opent in Numbers op iCloud.com.
  • Als u in Numbers op iCloud.com een tabel wijzigt die is gekoppeld aan een formulier, verschijnen die wijzigingen in het formulier wanneer u de spreadsheet in Numbers voor iOS opent.
  • Als u een tabel verwijdert die is gekoppeld aan een formulier in Numbers op iCloud.com, wordt het formulier gewist. Als u cellen samenvoegt in een tabel die is gekoppeld aan een formulier, kan het formulier worden gewist.
  • 3D-diagrammen worden weergegeven als 2D-diagrammen.
  • U kunt geen films of audiobestanden toevoegen of bewerken.
  • U kunt vergelijkingen, diagramtoelichtingslijnen en voorwaardelijke markeringsregels bekijken, maar u kunt deze niet bewerken.