Over de beveiligingsinhoud van Safari 6.0.3

Lees hier meer over de beveiligingsinhoud van Safari 6.0.3.

Algemene informatie

U kunt de beveiligingsinhoud van Safari 6.0.3 downloaden en installeren via de voorkeuren voor Software-update , of via Apple Downloads.

Ter bescherming van onze klanten maakt Apple geen beveiligingskwesties openbaar en bespreekt of bevestigt Apple deze niet totdat een volledig onderzoek is uitgevoerd en de benodigde patches of releases beschikbaar zijn. Bezoek de website Apple-productbeveiliging voor meer informatie over Apple-productbeveiliging.

Raadpleeg Hoe gebruikt u de Apple Product Security PGP-sleutel? voor meer informatie over het gebruik van de Apple PGP-sleutel voor productbeveiliging.

Waar mogelijk worden CVE-ID’s als referentie voor kwetsbaarheden gebruikt voor verdere informatie.

Raadpleeg Apple-beveiligingsupdates voor meer informatie over andere beveiligingsupdates.

Safari 6.0.3

• WebKit

Beschikbaar voor: OS X Lion v10.7.5, OS X Lion Server v10.7.5, OS X Mountain Lion v10.8.2

Impact: een bezoek aan een kwaadwillig vervaardigde website kan leiden tot het onverwacht beëindigen van het programma of het uitvoeren van willekeurige code

Beschrijving: er waren meerdere problemen met geheugenbeschadiging in WebKit. Deze problemen zijn verholpen door een verbeterde verwerking van het geheugen.

CVE-ID

CVE-2012-2824: miaubiz

CVE-2012-2857: Arthur Gerkis

CVE-2013-0948: Abhishek Arya (Inferno) van het Google Chrome Security Team

CVE-2013-0949: Abhishek Arya (Inferno) van het Google Chrome Security Team

CVE-2013-0950: Abhishek Arya (Inferno) van het Google Chrome Security Team

CVE-2013-0951: Apple

CVE-2013-0952: Abhishek Arya (Inferno) van het Google Chrome Security Team

CVE-2013-0953: Abhishek Arya (Inferno) van het Google Chrome Security Team

CVE-2013-0954: Dominic Cooney van Google en Martin Barbella van het Google Chrome Security Team

CVE-2013-0955: Apple

CVE-2013-0956: Apple Product Security

CVE-2013-0958: Abhishek Arya (Inferno) van het Google Chrome Security Team

CVE-2013-0959: Abhishek Arya (Inferno) van het Google Chrome Security Team

CVE-2013-0960: Apple

CVE-2013-0961: wushi van team509 in samenwerking met iDefense VCP

• WebKit

Beschikbaar voor: OS X Lion v10.7.5, OS X Lion Server v10.7.5, OS X Mountain Lion v10.8.2

Impact: een bezoek aan een kwaadwillig vervaardigde website kan leiden tot een cross-site scripting-aanval

Beschrijving: er was een cross-site scripting-probleem bij de verwerking van frame-elementen. Dit probleem is verholpen door een verbeterde brontracering.

CVE-ID

CVE-2012-2889: Sergey Glazunov

• WebKit

Beschikbaar voor: OS X Lion v10.7.5, OS X Lion Server v10.7.5, OS X Mountain Lion v10.8.2

Impact: inhoud kopiëren en plakken op een kwaadaardige website kan leiden tot een cross-site scripting-aanval

Beschrijving: er was een cross-site scripting-probleem bij de verwerking van inhoud dat vanaf een andere bron is geplakt. Dit probleem is verholpen door een extra validatie van geplakte inhoud.

CVE-ID

CVE-2013-0962: Mario Heiderich van Cure53

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.