Over de beveiligingsinhoud van Safari 6.0.3

Lees meer over de beveiligingsinhoud van Safari 6.0.3.

Algemene informatie

Je kunt de beveiligingsinhoud van Safari 6.0.3 downloaden en installeren via de voorkeuren van Software-update of vanaf Apple Downloads.

Ter bescherming van onze klanten maakt Apple geen beveiligingskwesties openbaar en bespreekt of bevestigt Apple deze niet totdat een volledig onderzoek is uitgevoerd en de benodigde patches of releases beschikbaar zijn. Meer informatie over Apple productbeveiliging vind je op de website Apple productbeveiliging.

Raadpleeg Hoe gebruik je de Apple Product Security PGP-sleutel? voor meer informatie over het gebruik van de Apple PGP-sleutel voor productbeveiliging.

Waar mogelijk worden CVE-ID's als referentie voor kwetsbaarheden gebruikt voor verdere informatie.

Raadpleeg Apple beveiligingsupdates

Safari 6.0.3

• WebKit

Beschikbaar voor: OS X Lion v10.7.5, OS X Lion Server v10.7.5, OS X Mountain Lion v10.8.2

Impact: een bezoek aan een kwaadwillig vervaardigde website kan leiden tot onverwachte beëindiging van het programma of het uitvoeren van willekeurige code

Beschrijving: er traden meerdere problemen met geheugenbeschadiging op in WebKit. Deze problemen zijn verholpen door verbeterde verwerking van het geheugen.

CVE-ID

CVE-2012-2824: miaubiz

CVE-2012-2857: Arthur Gerkis

CVE-2013-0948: Abhishek Arya (Inferno) van het Google Chrome Security Team

CVE-2013-0949: Abhishek Arya (Inferno) van het Google Chrome Security Team

CVE-2013-0950: Abhishek Arya (Inferno) van het Google Chrome Security Team

CVE-2013-0951: Apple

CVE-2013-0952: Abhishek Arya (Inferno) van het Google Chrome Security Team

CVE-2013-0953: Abhishek Arya (Inferno) van het Google Chrome Security Team

CVE-2013-0954: Dominic Cooney van Google en Martin Barbella van het Google Chrome Security Team

CVE-2013-0955: Apple

CVE-2013-0956: Apple Product Security

CVE-2013-0958: Abhishek Arya (Inferno) van het Google Chrome Security Team

CVE-2013-0959: Abhishek Arya (Inferno) van het Google Chrome Security Team

CVE-2013-0960: Apple

CVE-2013-0961: wushi van team509 in samenwerking met iDefense VCP

• WebKit

Beschikbaar voor: OS X Lion v10.7.5, OS X Lion Server v10.7.5, OS X Mountain Lion v10.8.2

Impact: het bezoeken van een kwaadwillig vervaardigde website kan leiden tot een cross-site scripting-aanval

Beschrijving: er was een cross-site scripting-probleem bij de verwerking van frame-elementen. Dit probleem is verholpen door verbeterde brontracering.

CVE-ID

CVE-2012-2889: Sergey Glazunov

• WebKit

Beschikbaar voor: OS X Lion v10.7.5, OS X Lion Server v10.7.5, OS X Mountain Lion v10.8.2

Impact: het kopiëren en plakken van materiaal op een kwaadwillig vervaardigde website kan leiden tot een cross-site scripting-aanval

Beschrijving: er was een cross-site scripting-probleem bij de verwerking van materiaal dat vanuit een andere bron werd geplakt. Dit probleem is verholpen door aanvullende validatie van geplakte inhoud.

CVE-ID

CVE-2013-0962: Mario Heiderich van Cure53

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.