Apple ID: de twee-staps-verificatie van een Apple ID uitschakelen

Lees hier hoe u de twee-staps-verificatie van een Apple ID uitschakelt.

Als u een Apple ID beveiligt met de twee-staps-verificatie maar deze controle wilt uitschakelen, volgt u deze stappen:

1. Ga naar Mijn Apple ID (appleid.apple.com/nl), selecteer ‘Beheer uw Apple ID’ en log in.
  2. Selecteer het tabblad ‘Wachtwoord en beveiliging’.
  3. Klik op ‘Schakel twee-staps-verificatie uit’.
  4. Kies nieuwe beveiligingsvragen, verifieer uw geboortedatum en voer een alternatief e-mailadres in (optioneel maar aanbevolen).
  5. Klik op Bewaar.

Opmerking: vergeet de nieuwe beveiligingsvragen en antwoorden niet. Deze zijn soms vereist om uw identiteit te verifiëren.

U ontvangt een e-mail om te bevestigen dat u de twee-staps-verificatie van uw Apple ID hebt uitgeschakeld.