Waar kan ik mijn Apple ID gebruiken?

U kunt met één Apple ID en wachtwoord bij alle Apple voorzieningen inloggen.

Een Apple ID is de account waarmee u toegang hebt tot Apple voorzieningen zoals de App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime enzovoort. Deze bevat niet alleen het e-mailadres en het wachtwoord waarmee u inlogt, maar ook de contact-, betaal- en beveiligingsgegevens die u bij Apple voorzieningen gebruikt.

Hier ziet u enkele van de meest gebruikte voorzieningen waarbij u toegang hebt met uw Apple ID:

• App Store en Apple Arcade
  • Apple Books
  • Apple Music en muziekaankopen
  • Apple News
  • Apple Online Store
  • Apple Pay, Apple Card en Apple Cash
  • Apple Podcasts
  • Apple Retail-services en -programma's (Concierge, Joint Venture, workshops en jongerenprogramma's)
  • Apple Store-app
  • Apple Support-gemeenschappen
  • Apple TV-, Apple TV+- en Apple TV-kanalen
  • FaceTime
  • Delen met gezin
  • Zoek mijn
  • Game Center
  • iCloud
  • iMessage
  • iTunes
  • Log in met Apple

Ga naar de Apple ID-accountpagina om de gegevens van uw Apple ID-account te beheren.

Deze lijst is alleen bedoeld ter informatie en kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Niet alle functies of voorzieningen die een Apple ID gebruiken, zijn erin opgenomen. Meer informatie vindt u op de Apple ID-supportpagina.

FaceTime is niet in alle landen of regio's beschikbaar.

De voorzieningen en functies van Apple Media Services kunnen per land of regio verschillen. Lees hier wat er in uw land of regio beschikbaar is