Waar kan ik mijn Apple ID gebruiken?

U kunt met één Apple ID en wachtwoord bij alle Apple voorzieningen inloggen.

iPhone waarop Apple ID met verschillende app-symbolen wordt getoond

Een Apple ID is de account waarmee u toegang hebt tot Apple voorzieningen zoals de App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime en meer. Deze bevat niet alleen het e-mailadres en het wachtwoord waarmee u inlogt, maar ook de contact-, betaal- en beveiligingsgegevens die u bij Apple voorzieningen gebruikt.

Hier ziet u enkele van de meest gebruikte voorzieningen waarbij u toegang hebt met uw Apple ID:

• App Store
  • Apple Music
  • Apple Online Store
  • Apple Retail-services en -programma's (Concierge, Joint Venture, workshops en jongerenprogramma's)
  • Apple Store-app
  • Apple Support-gemeenschappen
  • FaceTime
  • Zoek mijn vrienden
  • Zoek mijn iPhone
  • Game Center
  • Books Store
  • iCloud
  • iMessage
  • iTunes Genius
  • iTunes Thuisdeling
  • iTunes Match
  • iTunes Store
  • iTunes U
  • Mac App Store
  • Drukwerkproducten

Ga naar de Apple ID-accountpagina om de gegevens van uw Apple ID-account te beheren.

Deze lijst is alleen bedoeld ter informatie en kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Niet alle functies of voorzieningen die een Apple ID gebruiken, zijn erin opgenomen. Ga naar de Apple ID-supportpagina voor meer informatie.

FaceTime is niet in alle landen of regio's beschikbaar.