Een tijdelijke Support-pin aanmaken

Een Support-pin is een beveiligingsmaatregel voor het verifiëren van uw identiteit wanneer u contact opneemt met Apple Support.

U hebt niet altijd een Support-pin (persoonlijk identificatienummer) nodig, maar als Apple Support uw identiteit moet verifiëren, vragen we u mogelijk om een Support-pin aan te maken.

Log in om uw Support-pin aan te vragen

Log in bij uw Apple ID-accountpagina

Voer de verificatiecode in die u op een vertrouwd apparaat hebt ontvangen. Klik linksonder in het scherm op Support-pin. Klik vervolgens op 'Generate PIN' (Genereer pin) in het pop-upvenster.

Uw pin wordt onmiddellijk aangemaakt en weergegeven in een pop-upvenster. Hierin wordt ook vermeld wanneer de pin verloopt.

Geef de viercijferige pin aan de Apple Support-adviseur met wie u samenwerkt wanneer u hierom wordt gevraagd.

U kunt de gegenereerde pin maar één keer gebruiken.

Als u wordt gevraagd om uw beveiligingsvragen te beantwoorden

U hoeft geen beveiligingsvragen te beantwoorden om een pin aan te vragen. U hoeft alleen te klikken op 'Get Support PIN' (Vraag Support-pin aan).