Een tijdelijke support-pin aanmaken

Een support-pin is een beveiligingsmaatregel voor het verifiëren van uw identiteit wanneer u contact opneemt met Apple Support.

U hebt niet altijd een support-pin (persoonlijk identificatienummer) nodig, maar als Apple Support uw identiteit moet verifiëren, vragen we u mogelijk om een support-pin aan te maken door deze stappen te volgen.

iPhone met Apple ID-opties en met 'Log uit' en 'Support-pin' uitvergroot

1. Log in bij uw Apple ID-accountpagina
  2. Voer, als u hierom wordt gevraagd, de verificatiecode in die u op een vertrouwd apparaat hebt ontvangen of beantwoord uw beveiligingsvragen.*
  3. Scrol helemaal naar beneden en klik op 'Support-pin'. Klik vervolgens op 'Genereer pin' in het pop-upvenster.
  4. Geef de viercijferige pin aan de Apple Support-adviseur met wie u samenwerkt wanneer u hierom wordt gevraagd.

Uw pin wordt onmiddellijk aangemaakt en weergegeven in een pop-upvenster. Hierin wordt ook vermeld wanneer de pin verloopt. U kunt de gegenereerde pin maar één keer gebruiken.

*Afhankelijk van hoe u uw Apple ID hebt aangemaakt, kunt u mogelijk een support-pin genereren zonder dat u een verificatiecode hoeft in te voeren, bijvoorbeeld door beveiligingsvragen te beantwoorden.