AirPlay-instellingen beheren op uw Apple TV

Lees hier hoe u bepaalt wie materiaal naar uw Apple TV kan streamen via AirPlay.

Kiezen wie AirPlay kan gebruiken op uw Apple TV

Ga naar 'Instellingen' > 'AirPlay en HomeKit'. Hier kunt u AirPlay in- en uitschakelen. U kunt ook kiezen wie via AirPlay materiaal kan streamen naar uw Apple TV. Geef toegang aan:

• 'Iedereen': iedereen kan materiaal zien en streamen naar uw Apple TV.
  • 'Iedereen op hetzelfde netwerk': iedereen die is verbonden met uw wifinetwerk, kan materiaal streamen naar uw Apple TV.
  • 'Alleen personen in deze woning': mensen die u uitnodigt om uw woning te bedienen in de Woning-app kunnen materiaal streamen naar uw Apple TV.
  • 'Vereis wachtwoord': er is een wachtwoord nodig voordat iemand materiaal kan streamen naar uw Apple TV.

Apparaatcontrole configureren voor Apple TV (2e of 3e generatie)

Ga naar 'Instellingen' > 'AirPlay' > 'Beveiliging' en schakel 'Vraag om apparaatcontrole' in om een eenmalige toegangscode op het scherm verplicht te stellen voor alle voor AirPlay geschikte apparaten.