In- of uitschrijven voor het ontvangen van e-mails over Apple, de App Store en iTunes Store, Apple Music of Apple News

Volg deze stappen om uw voorkeuren voor e-mailabonnementen van Apple bij te werken.

1. Log in bij uw Apple ID-accountpagina.
  2. Ga naar 'Berichten van Apple'.
  3. Schakel de betreffende aankruisvakken in voor het ontvangen van e-mails over aankondigingen van Apple, over apps, muziek, films, nieuws en meer. Schakel het aankruisvak uit als u geen e-mails van de betreffende voorziening wilt ontvangen.

Uw Apple ID-webpagina beheren, met ingeschakelde aankruisvakken naast e-mailabonnementen

Afhankelijk van het verzoek kan het tot vijf dagen duren voordat het verzenden van de e-mailberichten wordt gestart of gestaakt.