Profielbeheer opnieuw instellen

Als Profielbeheer niet werkt en u opnieuw wilt beginnen, kunt u het opnieuw instellen.

Als u Profielbeheer opnieuw instelt, worden alle profielen, apparaten en apparaatgroepen verwijderd.

De database van Profielbeheer opnieuw instellen

1. Log in als beheerder.
  2. Gebruik dit Terminal-commando:
    sudo /Applications/Server.app/Contents/ServerRoot/usr/share/devicemgr/config/wipeDB

3. Voer uw beheerderswachtwoord in.

Profielbeheer opnieuw configureren

1. Open Server.app en klik op 'Profielbeheer'.
  2. Schakel Profielbeheer in.
  3. Configureer Profielbeheer opnieuw.
    • Meld alle apparaten opnieuw aan.
    • Configureer apparaten in Profielbeheer opnieuw.
    • Wijs apparaten die aan gebruikers waren toegewezen, opnieuw toe.
    • Nodig gebruikers aan wie apps waren toegewezen, opnieuw uit.
    • Configureer alle profielen die op apparaten waren geïnstalleerd.