iOS: ondersteunde brailleleesregels

Met VoiceOver in iOS kunt u een brailleleesregel waarbij Bluetooth is ingeschakeld gebruiken om te lezen en navigeren met VoiceOver.

Dit is de actuele lijst met ondersteunde leesregels die iOS op een iPhone, iPad en iPod touch gebruikt. Als u op de koppeling van het apparaat klikt, gaat u naar de commando’s die het specifieke apparaat gebruikt om met VoiceOver te navigeren.

Alva

American Printing House for the Blind (APH)

Baum

Eurobraille

Freedom Scientific

GW Micro

Handy Tech

Harpo

HIMS

Humanware

KGS

MDV

Ninepoint Systems

Nippon Telesoft

Optelec

Papenmeier

Meer informatie

Voor de universele lijst met algemene commando’s raadpleegt u Algemene Braille-commando’s voor VoiceOver.

Als u zich ervan wilt verzekeren dat een brailleleesregel de juiste tabel gebruikt, zorgt u ervoor dat u de nieuwste versie van iOS hebt geïnstalleerd.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.

Laatst gewijzigd op:

Aanvullende informatie over productondersteuning

Nederland (Nederlands)