Een iBooks Author-boek in de iBooks Store bijwerken

Lees hier hoe u een boek bijwerkt dat u in de iBooks Store hebt gepubliceerd.

Voor de publicatie van een update

Verstuur het boek opnieuw via iTunes Producer om updates aan de albumillustratie, het boekbestand, het voorbeeldbestand of de schermafbeeldingen door de voeren. U kunt in iTunes Connect of via iTunes Producer ook wijzigingen aanbrengen voor rechten voor een bepaald gebied, de verkrijgbaarheid van het boek en de DRM-instellingen (indien van toepassing).

Wanneer u klaar bent om een update te publiceren

1. Open in iBooks Author het boek (IBA-bestand) dat u wilt bijwerken.
  2. Breng de wijzigingen aan.
  3. Klik op ‘Publiceer’ in de knoppenbalk van iBooks Author.
  4. Volg de instructies totdat u het scherm Voeg versie-info toe ziet.
  5. Selecteer ‘Dit is een update voor een eerder ingeleverd boek’.
  6. Klik op Ga door.
  7. Kies welk eerder gepubliceerd boek u wilt bijwerken.
  8. Voer een nieuw versienummer in. Het nieuwe versienummer moet hoger zijn dan het versienummer dat nu in de iBooks Store verschijnt.
  9. Klik op Ga door en volg de instructies.

iBooks Author exporteert het bijgewerkte boek naar iTunes Producer. Volg de instructies op het scherm in iTunes Producer om het bijgewerkte boek in de iBooks Store te publiceren. De meeste vereiste velden worden voor u ingevuld maar u moet tekst in het veld Nieuw invoeren.

Laatst gewijzigd op:

Aanvullende informatie over productondersteuning

Nederland (Nederlands)