AirPort Express 802.11n (2e generatie): gids van poorten en connectors

Lees hier meer over de poorten en connectors van AirPort Express 802.11n (2e generatie).

AirPort Express 802.11n (2e generatie) heeft een aantal poorten en connectors met verschillende functies.

Naam Beschrijving
1 Statuslampjes (LED) Toont de status van de AirPort Express. Klik hier om meer te weten over de statuslampjes (LED).
2 ‘Link’-lampje Licht op wanneer een verbinding met een ander apparaat wordt gedetecteerd.
3 Voeding Voor het aansluiten van een AirPort Express op netvoeding.
4 WAN Voor het aansluiten van een DSL- of kabelmodem of het verbinden met een bestaand Ethernet-netwerk.
5 LAN Voor het aansluiten van Ethernet-apparaten, zoals printers, switches en computers.
6 USB Voor het aansluiten van een USB-printer.
7 Analoge en optische digitale geluidsuitgang Voor het aansluiten van AirPort Express op een stereo of luidsprekers met stroomvoorziening.
8 Reset-knop

Voor het opnieuw instellen van een AirPort Express. Klik hier om meer te weten over opnieuw instellen.

Meer informatie

Ga naar de Apple Support-pagina om meer te weten over uw AirPort Express 802.11n (2e generatie) en Apple-netwerken.