Over de OS X Lion v10.7.4-update

Lees hier meer over de OS X Lion v10.7.4-update.

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

De OS X Lion v10.7.4-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X Lion en bevat algemene verbeteringen voor de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van het besturingssysteem van een Mac.

Uw systeem bijwerken

Maak vóór de installatie een reservekopie van het systeem. Hiervoor kunt u Time Machine gebruiken.

Onderbreek het installatieproces niet als u de update van het systeem eenmaal hebt gestart. Als u softwaremodificaties van derden hebt geïnstalleerd of als u het besturingssysteem op een andere wijze hebt aangepast, kan dit leiden tot onverwachte resultaten.

Kies Software-update in het Apple-menu () om te controleren op de nieuwste Apple software via internet, inclusief deze update.

Mogelijk verschijnen er ook andere software-updates voor de computer die u moet installeren. De omvang van een update die wordt geïnstalleerd via Software-update, kan per computer verschillen. Bepaalde updates moeten vóór andere updates worden geïnstalleerd. Voer Software-update dus uit totdat Software-update de melding 'De software is up-to-date' toont.

U kunt het installatieprogramma voor de update handmatig downloaden. Deze optie is handig wanneer u meerdere computers moet bijwerken, maar de update slechts één keer wilt downloaden. Deze versies van standalone installatieprogramma's zijn beschikbaar via Apple Support Downloads.

Meer informatie

Wat biedt deze update?

De OS X Lion v10.7.4-update bevat de volgende verbeteringen:

• Verhelpt een probleem waarbij de instelling 'Open vensters opnieuw bij opnieuw inloggen' altijd was ingeschakeld.
  • Verbetert de compatibiliteit met bepaalde Britse USB-toetsenborden van andere fabrikanten.
  • Lost problemen met bevoegdheden op die konden worden veroorzaakt als u de functie 'Pas toe op ingesloten onderdelen…' van 'Toon info' op de thuismap gebruikte. Voor meer informatie raadpleegt u dit artikel.
  • Verbetert de internetdeling van PPPoE-verbindingen.
  • Verbetert het gebruik van een PAC-bestand (automatische proxyconfiguratie).
  • Lost een probleem op waarbij bestanden niet konden worden bewaard op een SMB-server.
  • Verbetert het afdrukken naar een SMB-afdrukwachtrij.
  • Verbetert de prestaties bij verbinding met een WebDAV-server.
  • Schakelt het automatisch inloggen voor NIS-accounts in.
  • Bevat compatibiliteit met RAW-afbeeldingen voor meer digitale camera's.
  • Verbetert de betrouwbaarheid van het koppelen en inloggen bij Active Directory-accounts.
  • De OS X Lion v10.7.4-update bevat Safari 5.1.6, dat verbeteringen aan de stabiliteit bevat.

Voor informatie over de beveiligingsinhoud van deze update raadpleegt u https://support.apple.com/nl-nl/HT201222.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.