Online toegang tot cursussen en het beheer ervan via iTunes U

Lees hier hoe u toegang krijgt tot iTunes U, een online hulpmiddel voor docenten die cursussen willen maken en lessen en opdrachten willen beheren.

Raadpleeg de vereisten voordat u aan de slag gaat:

• Een geldige Apple ID (lees meer over de Apple ID)
  • Safari 7 of hoger op een Mac
  • Mozilla Firefox 29 of hoger op een Mac of pc
  • Google Chrome 34 of hoger op een Mac of pc

Volg deze stappen voor toegang tot iTunes U:

1. Ga in een webbrowser naar het portaal iTunes U.
    Pagina van iTunes U
  2. Log in met uw Apple ID en wachtwoord. Als u geen Apple ID hebt, kunt u er een aanmaken door te klikken op 'Maak je Apple ID aan' op de inlogpagina.
  3. Na het inloggen kunt u beginnen met het maken van cursussen.
    iTunes U Course Manager

Wanneer u een cursus maakt, ontwerpt en bewerkt, kunt u de inschrijfcode (onder de knop 'Instellingen' in het dashboard) gebruiken om een koppeling naar de cursus te kopiëren naar een e-mail, die e-mail naar een iPad, iPhone of iPod touch versturen en de cursus bekijken en testen vanuit het oogpunt van een student voordat u de cursus met anderen deelt. Wanneer u klaar bent om de cursus te delen, gebruikt u de inschrijfcode om een koppeling naar de cursus te delen met studenten en anderen.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.