Contacten van een simkaart importeren in een iPhone

Als uw simkaart dit ondersteunt, kunt u contacten vanaf de simkaart importeren naar uw iPhone. Lees hier hoe u dit doet.

Contacten van een simkaart importeren

1. Plaats de oude simkaart (waar uw contacten op staan) in de iPhone. De simkaart moet in de iPhone passen.
  2. Tik op 'Instellingen' > 'Contacten' > 'Importeer simcontacten'.
    Afbeelding van instellingen voor Contacten
  3. Als u daarom wordt gevraagd, kiest u waarnaartoe u de contacten op de simkaart wilt importeren.
  4. Wacht totdat de import is voltooid.
  5. Open Contacten en controleer of uw contacten zijn geïmporteerd.* U kunt nu de simkaart waarvan u zojuist hebt geïmporteerd, vervangen door uw nieuwe simkaart (indien nodig).

De iPhone bewaart geen contacten op de simkaart. Als u contacten wilt overzetten van de ene naar de andere iPhone, kunt u iCloud gebruiken om een reservekopie van uw materiaal te maken of het over te zetten van het ene apparaat naar het andere.

* Welke contactgegevens vanaf een simkaart worden geïmporteerd, is afhankelijk van de wijze waarop de oude telefoon de gegevens op de simkaart bewaarde. Voor meer hulp bij het importeren van contacten van een telefoon die niet van Apple is, raadpleegt u de website of app store van de fabrikant of neemt u contact op met uw aanbieder.