Systeemvereisten voor OS X Lion en Mac OS X v10.6

Lees hier meer over de systeemvereisten voor OS X Lion en Mac OS X v10.6.

Systeemvereisten voor OS X Lion

Als u Lion wilt gebruiken, zorgt u ervoor dat de computer het volgende heeft:

• Een Intel Core 2 Duo-, Core i3-, Core i5-, Core i7-, of Xeon-processor
  • Mac OS X v10.6.6 of hoger voor installatie via de Mac App Store (v10.6.8 aanbevolen)
  • 7 GB vrije schijfruimte
  • 2 GB RAM

Als de Mac niet aan deze vereisten voldoet, moet u een upgrade van de Mac uitvoeren voordat u Lion installeert.

Voor meer informatie raadpleegt u OS X Lion - Technische specificaties.

Systeemvereisten voor Mac OS X v10.6 Snow Leopard

Als u Snow Leopard voor het eerst installeert, moet de Mac het volgende hebben:

• Een Intel-processor
  • Een interne of externe dvd-eenheid, of dvd- of cd-deling
  • Minstens 1 GB RAM (extra RAM wordt aanbevolen)
  • Een ingebouwd beeldscherm of een beeldscherm aangesloten op een door Apple geleverde videokaart die door de computer wordt ondersteund
  • Minstens 5 GB beschikbare schijfruimte, of 7 GB schijfruimte als u de ontwikkelaarstools installeert

Voor meer informatie raadpleegt u de Installatie- en configuratiehandleiding van Mac OS X 10.6 Snow Leopard.