De map voor ongewenste reclame consistent houden tussen iCloud Mail en macOS

Als u macOS Mail gebruikt om uw iCloud-e-mail te raadplegen, kan de inhoud van de map voor ongewenste reclame afwijken van wat u ziet wanneer u uw iCloud-e-mail op een andere manier bekijkt. Als dat het geval is, volgt u deze stappen.

Zo houdt u de inhoud van de mappen voor ongewenste reclame in iCloud Mail en macOS Mail gelijk:

1. Open Mail op de Mac.
  2. Kies 'Mail' > 'Voorkeuren'.
  3. Klik op 'Reclame' en selecteer 'Schakel filter voor ongewenste reclame in' en 'Verplaats naar postbus voor ongewenste reclame'.
    Ongewenste reclame filteren op de Mac
  4. Klik op 'Accounts'.
  5. Selecteer links de iCloud-e-mailaccount.
  6. Klik op 'Postbusinstellingen' en vervolgens op het menu naast 'Ongewenste reclame'. Selecteer 'Junk' onder 'iCloud' in het menu.
    Venstermenu 'Ongewenste reclame' op een Mac

Nu worden alle berichten die zijn gemarkeerd als ongewenst, op de iCloud-server bewaard. U kunt ze bekijken in de map voor ongewenste reclame, zowel in macOS Mail als in iCloud Mail. Als u een bericht uit een van beide mappen verwijdert, wordt het bericht definitief verwijderd.

Omdat ongewenste e-mails op de iCloud-server iCloud-opslagruimte in beslag nemen, is het een goed idee om ongewenste berichten regelmatig te verwijderen. Berichten in de map voor ongewenste reclame worden na 30 dagen automatisch verwijderd.