Bluetooth: een Apple Wireless Mouse of Magic Trackpad configureren met de configuratie-assistent

Lees hier hoe u een Apple Wireless Mouse of Magic Trackpad configureert als u geen USB-muis hebt tijdens de configuratie-assistent.

1. Schakel de Mac in.
  2. Als er geen USB-muis wordt gedetecteerd, verschijnt de configuratie-assistent voor het Bluetooth-trackpad of de muis wanneer de Mac wordt opgestart. Op het scherm verschijnt afwisselend een afbeelding van het trackpad en een afbeelding van de muis zoals hieronder wordt weergegeven.
    Trackpad ingeschakeldMuis ingeschakeld
  3. De voortgangsindicator (tandwiel) onder in het scherm geeft aan dat de computer een Bluetooth-trackpad of -muis zoekt.
  4. Schakel het trackpad of de muis in om het apparaat detecteerbaar te maken.
  5. De voortgangsindicator onder in het scherm verdwijnt wanneer de computer een Bluetooth-trackpad of -muis detecteert.
  6. De knop om door te gaan verdwijnt rechts onder in het scherm terwijl de afbeeldingen van het trackpad en de muis verder afwisselend worden weergegeven.
    Opmerking: als u niet binnen 60 seconden op de knop drukt om door te gaan, gaat de computer naar het volgende Bluetooth-aanwijsapparaat dat het detecteert.
  7. Klik met de muis of het trackpad op de knop om door te gaan en het koppelingsproces te voltooien.

Meer informatie

Voor de volledige instructies om een muis of trackpad te configureren, raadpleegt u Bluetooth: een Apple Wireless Mouse of Magic Trackpad configureren. U kunt ook meer vernemen over het koppelen van een Mac met het toetsenbord van een andere computer.