Mac mini (medio 2011): geheugenspecificaties en upgrades

Lees hier welke soorten geheugen u kunt gebruiken met een Mac mini (medio 2011).

De Mac mini (medio 2011) heeft twee interne geheugensleuven. In deze sleuven kunnen standaard PC3-10600 DDR3 204-pins SO-DIMM’s (Small Outline DIMM) met de volgende specificaties worden geïnstalleerd:

• PC3-10600 DDR3
  • Niet-gebufferd
  • Non-parity
  • 204-pins module
  • 1333 MHz

U kunt RAM-modules van 1 GB, 2 GB of 4 GB in elke sleuf installeren.

DIMM’s met de volgende kenmerken werken niet met deze Mac mini-modellen:

• Registers of buffers
  • PLL’s
  • ECC
  • Pariteit
  • EDO RAM

Meer informatie

Lees meer over het uitbreiden van het geheugen in een Mac mini (medio 2011).