Over de OS X Lion v10.7.1-update

De OS X Lion v10.7.1-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X Lion en bevat algemene verbeteringen voor de stabiliteit en compatibiliteit van het besturingssysteem van de Mac.

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Het systeem bijwerken

U moet een reservekopie van het systeem maken voor de installatie. Hiervoor kunt u Time Machine gebruiken.

Onderbreek het installatieproces niet zodra u de update van het systeem hebt gestart. Als u softwaremodificaties van derden hebt geïnstalleerd of als u het besturingssysteem op andere wijze hebt aangepast, kan dit leiden tot onverwachte resultaten.

Kies Software-update in het menu Apple () om te controleren op de nieuwste Apple-software via het internet, inclusief deze update.

Mogelijk verschijnen er ook andere software-updates voor de computer die u moet installeren. Als Software-update de melding ‘De software is up-to-date’ weergeeft, kunt u er zich van verzekeren dat alle beschikbare updates zijn geïnstalleerd.

De grootte van een update die wordt geïnstalleerd via Software-update kan echter variëren naargelang de computer. Ook moeten sommige updates vóór andere worden geïnstalleerd, waardoor het nodig is Software-update meer dan één keer uit te voeren om ervoor te zorgen dat u over alle beschikbare updates beschikt.

U kunt het installatieprogramma voor de update handmatig downloaden. Deze optie is handig wanneer u meerdere computers moet bijwerken maar de update slechts één keer wilt downloaden. Deze versies van standalone installatieprogramma’s zijn beschikbaar via Apple Support Downloads.

Wat is er inbegrepen?

De OS X Lion v10.7.1-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X Lion en bevat algemene verbeteringen voor de stabiliteit en compatibiliteit van het besturingssysteem van de Mac, inclusief de volgende verbeteringen:

• Verhelpt een probleem waarbij het systeem niet meer reageert wanneer een video in Safari wordt afgespeeld.
  • Lost een probleem op waarbij de audio van het systeem niet meer werkt bij gebruik van HDMI-geluidsuitvoer of optische geluidsuitvoer.
  • Verbetert de betrouwbaarheid van Wi-Fi-verbindingen.
  • Lost een probleem op waarbij gegevens, instellingen en compatibele programma’s niet kunnen worden overgezet naar een nieuwe Mac met OS X Lion.
  • Lost een probleem op waarbij na de upgrade naar OS X Lion een beheerdersaccount mogelijk is verdwenen.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.