Over de internationale reisstekker van Apple

Met de internationale reisstekker van Apple kunt u uw Apple producten opladen wanneer u in het buitenland bent.

De internationale reisstekker van Apple gebruiken

Sluit de juiste lichtnetadapter aan op de voeding van het apparaat om het op te laden. De Internationale reisstekker van Apple werkt met elke Apple USB-, USB-C- of MagSafe-lichtnetadapter met een verwijderbare lichtnetstekker (ook wel bekend als 'duckhead').

Schuif de 'duckhead' eraf en sluit daarna de adapter voor uw land of regio aan.

Waar u de adapters kunt gebruiken

De set wordt geleverd met zeven adapters. De meeste adapters zijn gelabeld met een landcode van drie letters die aangeeft in welke landen en regio's u de adapter kunt gebruiken. Sommige adapters zijn mogelijk bruikbaar in meer landen en regio's dan hier is aangegeven.*

U kunt een adapter als volgt identificeren:

Australië en Nieuw-Zeeland (AUS)
Beschrijving: platte, schuine pennen

China, vasteland (CHN)
Beschrijving: platte, evenwijdige pennen zonder gaten

Japan en Noord-Amerika (USA)
Beschrijving: platte, evenwijdige pennen met gaten

Korea (KOR)
Beschrijving: ronde, dikke pennen

Brazilië (BRA)
Beschrijving: ronde, dunne pennen

Continentaal Europa (EUR)

Beschrijving: iets schuin geplaatste ronde, dunne pennen

Hongkong, Qatar, Republiek Ierland, Singapore en het Verenigd Koninkrijk (GBR)
Beschrijving: driepolige stekker

Zelfs als in de landen of regio's die u bezoekt, wordt aangegeven dat de elektrische stroom zich bevindt binnen het ondersteunde bereik voor het apparaat dat u gebruikt, is het raadzaam te controleren of de kwaliteit van de elektrische stroom voldoet aan de specificaties. Elektrische stroomstoten en korte spanningsvallen kunnen elektrisch materiaal beschadigen.