Een iPhone opladen met de lichtnetadapter van een iPad of Mac-notebook

Met Apple USB-lichtnetadapters voor iPad en Mac-notebooks kunt u uw iPhone, iPod, Apple Watch, AirPods en andere Apple producten opladen.

Lichtnetadapter

Met Apple USB-lichtnetadapters van 10 W en 12 W kunt u uw iPad, iPhone, iPod, Apple Watch en andere Apple accessoires, zoals AirPods en de Siri Remote, opladen. U sluit uw apparaat gewoon op de lichtnetadapter aan met de USB-naar-Lightning-kabel, 30-pens-naar-USB-kabel of Apple Watch-oplader die met het apparaat is meegeleverd.

U kunt een Apple USB-lichtnetadapter van 18 W, 29 W, 30 W, 61 W, 87 W of 96 W gebruiken om sommige Apple-apparaten en -accessoires sneller op te laden dan met een lichtnetadapter van 5 W. Deze USB-C-lichtnetadapters en de Apple USB-C-naar-Lightning-kabel zijn geschikt voor het snel opladen van bepaalde iPhone- en iPad-modellen.