Een iPhone opladen met de lichtnetadapter van een iPad of Mac-notebook

Met Apple USB-lichtnetadapters voor iPad en Mac-notebooks kunt u uw iPhone, iPod, Apple Watch, AirPods en andere Apple producten opladen.

Lichtnetadapter

Met Apple USB-lichtnetadapters van 12 W en 10 W kunt u uw iPad, iPhone, iPod, Apple Watch en andere Apple accessoires, zoals AirPods en de Siri Remote, opladen. U sluit uw apparaat gewoon aan op de lichtnetadapter met de USB-naar-Lightning-kabel, 30-pens-naar-USB-kabel of Apple Watch-oplader die met het apparaat is meegeleverd.

Sommige Apple apparaten en accessoires worden met een Apple USB-lichtnetadapter van 18, 12 of 10 W sneller opgeladen dan met een lichtnetadapter van 5 W. De Apple 29 W, 30 W, 61 W en 87 W USB-C-lichtnetadapter en de Apple USB-C-naar-Lightning-kabel zijn geschikt voor het snel opladen van de volgende apparaten.

• iPhone XS Max
  • iPhone XS
  • iPhone XR
  • iPhone X
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPad Pro 12,9-inch (3e generatie)
  • iPad Pro 12,9-inch (2e generatie)
  • iPad Pro 12,9-inch
  • iPad Pro 11-inch
  • iPad Pro 10,5-inch

Meer informatie over geschiktheid voor snelladen

Als u niet zeker weet welke lichtnetadapter bij uw iPad is meegeleverd, controleert u de onderkant van de lichtnetadapter of kijkt u welk iPad-model u hebt.

Onderzijde van een lichtnetadapter

Lees meer over het opladen van een iPad.