Een iPhone opladen met de lichtnetadapter van een iPad of Mac-notebook

U kunt Apple USB-lichtnetadapters voor iPad en Mac-notebooks gebruiken om uw iPhone, iPod, Apple Watch, AirPods en andere Apple producten op te laden.

U kunt Apple USB-lichtnetadapters van 12 W en 10 W gebruiken om uw iPad, iPhone, iPod, Apple Watch en andere Apple accessoires, zoals AirPods en de Siri Remote, op te laden. Sluit het apparaat simpelweg aan op de lichtnetadapter met de Lightning-naar-USB-kabel, 30-pens-naar-USB-kabel of Apple Watch-oplader die bij het apparaat is meegeleverd.

Sommige apparaten en accessoires van Apple worden sneller opgeladen met een Apple USB-lichtnetadapter van 12 W of 10 W dan met een lichtnetadapter van 5 W. Als u een Apple USB-C-lichtnetadapter van 29 W, 30 W, 61 W of 87 W en de Apple USB-C-naar-Lightning-kabel gebruikt, kunt u de volgende modellen snel opladen:

• iPhone X
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPad Pro 12,9-inch (2e generatie)
  • iPad Pro 12,9-inch
  • iPad Pro 10,5-inch

Lees meer over het snel opladen van een iPhone 8 of iPhone 8 Plus.

Als u niet zeker weet welke lichtnetadapter bij uw iPad is meegeleverd, controleert u de onderkant van de lichtnetadapter of kijkt u welk iPad-model u hebt.

Lees meer over het opladen van een iPad.