Over de Snow Leopard Graphics-update

De Snow Leopard Graphics-update bevat verbeteringen voor de stabiliteit en prestaties van grafische programma’s en games in Mac OS X v10.6.4.

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Wat biedt deze update u?

De Snow Leopard Graphics-update bevat verbeteringen voor de stabiliteit en prestaties van grafische programma’s en games:

• Verhelpt problemen met de framesnelheid die optreden in Portal en Team Fortress 2 van Valve, bij een iMac (eind 2009 en medio 2010), Mac mini (begin 2009 en medio 2010), Mac Pro (begin 2009), MacBook (begin 2009 en Mid 2010) en MacBook Pro (15-inch, medio 2010) of MacBook Pro (17-inch, medio 2010).
  • Verhelpt een probleem dat ervoor kan zorgen dat Aperture 3 of StarCraft II van Blizzard onverwacht stopt of niet langer reageert.
  • Verhelpt een probleem met beeldbeschadiging dat kan optreden bij het loskoppelen en opnieuw aansluiten van externe beeldschermen wanneer het systeem actief is.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.